Torsdag 9 Dec
Stockholm

Polisen söker vittnen till den brutala misshandeln av Sophie, 19

Sophie fick en flaska krossad i huvudet
Polisen ber om allmänhetens hjälp efter den grova misshandeln på 19-åriga Sophie. Foto: TT/Privat

Kvällen på nattklubben i Malmö förvandlades till en mardröm för Sophie när hon sa nej till en man som tafsade. Mannen krossade en glasflaska i hennes huvud. Nu ber polisen allmänheten om hjälp. Känsliga läsare varnas för starka bilder i artikeln.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lördagskvällen på nattklubben Babel i Malmö förvandlades till en mardröm för 19-åriga Sophie

Känsliga läsare varnar för starka bilder i artikeln. 

När Sophie stod på dansgolvet med sin väninna så börjar en okänd man ta henne mellan benen. När Sophie försökte få bort honom slog han henne med ett knytnävslag i ansiktet. 

– Jag vände mig om och berättade för min vän att han slog mig i ansiktet, och hon sa att vi skulle gå därifrån. När vi går från dansgolvet slår han mig på sidan av ansiktet med en glasflaska, berättade Sophie för Nyheter24 tidigare i veckan.

Väninnan sa sedan till Sophie att det rann blod i ansiktet och vännerna gick därifrån. Ungefär en halvtimme senare anlände polis och ambulans, på sjukhuset röntgades Sophie och fick sy några stygn.

– Det är skittråkigt, jag är upprörd och arg och ingen verkar ha sett honom. Jag har fått berättat för mig att han ska ha försvunnit från platsen. Hädan efter kommer jag att vara försiktig om jag ens går ut och jag kommer inte våga vara tuff, det är inte värt att riskera.

Sophie berättar för Nyheter24 att hon mår bättre, men att det fortfarande gör ont. En anmälan om grov misshandel och vållande till kroppsskada upprättades. 

Under måndagen inledde polisen en förundersökning och arbetar i ärendet. Men polisen är i behov av tips och information från allmänheten för att komma vidare med fallet. 

Polisen uppmanar alla som tror sig sett något att höra av sig. Även om man själv kanske är tveksam på om det är intressant information så menar polisen att man ska låta dem göra bedömningen om det är viktigt eller inte och höra av sig. 

– Man ska inte kunna göra så, man ska inte kunna misshandla en person så och komma undan med det. Alla detaljer är utav intresse och vi behöver allmänhetens hjälp, säger Nils Norling, som presstalesperson vid polisen, till Nyheter24. 

Vittnen som tror sig ha sett eller vet något om händelsen kan höra av sig till 114 14.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Bor du i Malmö?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela