Tisdag 30 Nov
Stockholm

Sophie, 19, fick en flaska krossad i huvudet på krogen i Malmö

Sophie fick en flaska krossad i huvudet på dansgolvet
Sophie, 19, fick en flaska krossad i huvudet på krogen i Malmö. Foto: Privat/TT/Google Maps

Utekvällen i Malmö förvandlades till en mardröm för 19-åriga Sophie. När hon och hennes vän stod på dansgolvet fick hon flaska krossad i huvudet av en okänd man. Känsliga läsare varnas.

Kommentera (29)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I lördags var Sophie, 19, ute tillsammans med en väninna på ett uteställe i Malmö, men kvällen förvandlades till en mardröm. Känsliga läsare varnas. 

Vännerna stod på dansgolvet när Sophie plötsligt märker att någon drar i väskan hon har på axeln. När hon vänder sig om får hon syn på en man. 

Klockan var runt ett på natten och Sophie vände sig mot sin vän igen. Sen kände hon att mannen börjar ta henne mellan benen. Hon slog bort honom och plötsligt slår han henne med ett knytnävsslag i ansiktet.

– Jag vände mig om och berättade för min vän att han slog mig i ansiktet, och hon sa att vi skulle gå därifrån. När vi går från dansgolvet slår han mig på sidan av ansiktet med en glasflaska, berättar Sophie för Nyheter24 och fortsätter:

– Jag kände smällen men visste inte om det var en flaska eller knytnäve först eftersom han hade slagit mig innan, men när jag hörde ljudet insåg jag att det var en flaska.

Sophie berättar att hon först trodde att det var dricka som rann i ansiktet, tills hennes vän berättade för henne att det var blod som rann. 

Bildkälla: Privat

– Jag var så chockad. Polisen och ambulansen kom efter kanske 30 minuter och jag fick åkte till sjukhuset. Min kompis fick även sår i händerna efter glassplittret.

Sophie berättar att hon mår okej idag, hon är fortfarande svullen i ansiktet och har ont. Men är tacksam eftersom det hade kunnat sluta mycket värre. 

– Det är skittråkigt, jag är upprörd och arg och ingen verkar ha sett honom. Jag har fått berättat för mig att han ska ha försvunnit från platsen. Hädan efter kommer jag att vara försiktig om jag ens går ut och jag kommer inte våga vara tuff, det är inte värt att riskera.

Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel och vållande till kroppsskada. Gärningsmannen ska fortfarande vara på fri fot. Vet du mer? Tipsa polisen på 114 14.

Läs även: Nej, du kanske inte är en våldtäktsman – men du är del av problemet

TV: Se kändisarnas starka protest mot sexuella övergrepp under Guldbaggegalan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (29)
Kopiera länk
Dela