Söndag 18 Apr
Stockholm

Singel på alla hjärtans dag? Så hanterar du dagen bäst

Tips för dig som är singel på alla hjärtans dag.
Här har vi listat fem saker du kan sysselsätta dig med under alla hjärtans dag. Foto: Pixabay

Har du ännu inte hittat en ying till din yang? Blir du trött av att scrolla igenom dina flöden och bara se kärleksfulla par var tredje sekund? Titta hit, vi har lösningen. Här är fem saker som kan hjälpa dig under alla hjärtans dag!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alla hjärtans dag är en speciell dag för många, särskilt för dom som har en bättre halva som dom spenderar dagen med. För oss andra dödliga så är det ännu en dag i livet – men nu fullspäckad av PDA* deluxe bland sociala medier.

*PDA, public display of affection = när människor, öppet, visar sin affektion för en partner.

Så vad ska man göra som singel för att slippa utsättas för den kollektiva kärleksförklaringen den 14 februari? Vi har svaret på den frågan.

Här är fem saker du ska göra/inte göra för att ta dig igenom alla hjärtans dag på bästa möjliga sätt!

1. Projekt LOCKDOWN sociala medier.

Sociala medier på mobiltelefon
Bild: TT

Nä, nu ska vi inte överdriva. Det ligger däremot något i att lägga ifrån sig mobilen en dag som denna då ditt flöde, mest troligt, kommer att översvämmas av bilder på olika par på romantiska dejter och annat trams som du inte har tid eller lust för.

Se dina favoritappar så som Facebook, Snapchat, Instagram och Twitter som en No Go-zon i 24 timmar. Det kommer att klia i dina fingrar, du kommer att vilja öppna snapen som din bästa polare har skickat (som du vet spenderar kvällen med sin partner).

Du kanske till och med råkar öppna appen. Men hang in there! Vi tror på dig.

2. Filmmaraton

En sekvens ur Sagan om Ringen
Bild: TT

Om vi utgår från formeln* att du är person x och har y timmar kvar tills sängdags, som för sakens skull säger är 23.00, så har vi kommit fram till några alternativ som vi kan rekommendera till dig.

Sagan om Ringen

  • Sagan om ringen: Härskarringen (2 timmar 58 minuter)
  • Sagan om Ringen: De två tornen (2 timmar 59 minuter)
  • Sagan om Ringen: Konungens Återkomst (3 timmar 21 minuter)

Total speltid: 9 timmar och 8 minuter.

Slutsats: Klockan är 02.18 och du har somnat för länge sen, förmodligen innan slutet på den andra filmen. Men vad gör det, du drömmer om hobbitar och att dräpa drakar. Vilket är häftigt.

Gudfadern

  • Gudfadern (2 timmar 55 minuter)
  • Gudfadern del II (3 timmar 22 minuter)
  • Gudfadern del III (2 timmar 42 minuter)

Total speltid: 9 timmar och 4 minuter.

Slutsats: Du kommer till jobbet dagen med humöret på topp och i sann Corleone-anda, när chefen säger att försäljningen måste öka med 20 procent och att ni måste landa nästa kund, så ställer du dig långsamt upp och säger de bevingade orden:

I'm gonna make him an offer he can't refuse. Okay?

Nakna Pistolen

  • Den nakna pistolen (1 timme 25 minuter)
  • Den nakna pistolen 2½ (1 timme 25 minuter)
  • Den nakna pistolen 33 1/3 (1 timme 23 minuter)

Total speltid: 4 timmar och 13 minuter. Ett litet lindrigare maraton för den som kanske vill vara pigg dagen efter. Heh.

Slutsats: Du kommer till jobbet haltandes. Dina medarbetare frågar hur är det fatt? Du svarar att det är bra. 

Egentligen så har du träningsvärk i hela kroppen och inte för att du har tränat, utan för att du har skrattat dig medvetslös fyra timmar i rad.

3. Gå ut på krogen

Alla hjärtans dag 2020 inträffar faktiskt på en fredag. Vilket är ett utmärkt tillfälle för dig att gå ut och festa till det lite – även om du inte söker något.

Gå till din favoritkrog med några vänner, köp några goda drinkar och dansa loss i natten. Det är du värd, det är du värd.

4. Unna dig själv något riktigt härligt

Förfriskande bad i ett badkar
Bild: Pixabay

Om vi tänker på det en liten stund så är det ju faktiskt ett perfekt tillfälle att ta den här dagen till att uppskatta och älska dig själv lite grann.

Varför inte unna dig själv en riktigt god middag, ett gott rött vin eller valfri läsk av din smak och kanske en semla till efterrätt? 

Du kan dessutom unna dig själv en do it yourself-spa dag. Tappa upp ett bad, lägg i lite badsalt och tänd några ljus och passa på att njuta av tillvaron en stund.

[highlight: Treat yo self!

5.  Umgås med vänner!

Vänner vid bensinstation
Bild: Pixabay

Hör av dig din till vänner och fråga vad de har för sig under kvällen? Har du tur så kanske ni kan sammanstråla och göra något roligt av dagen. Du kanske får sällskap under filmmaratonet, vem vet?

Vill ni inte se på film så kan ni spela sällskapsspel, tv-spel eller bara tjattra med varandra. Ja, listan är helt enkelt oerhört lång. 

Hör av dig, men skynda dig så att de inte blir uppbokade!

Tyckte du att den här artikeln var intressant? Läs även Låt oss göra en deal om alla hjärtans dag.

Ska du fira alla hjärtans dag?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela