Christoffer/Magnus Hedberg
Christoffer slår flera rekord i Lyxfällan - Foto: TV3

Christoffer, 25, i Lyxfällan brände 500 000 – på en timme

Christoffer slår flera rekord i Lyxfällan. Förutom att han gjorde av med 500 000 kronor på bara en timme har han också den högsta månadskostnaden i Lyxfällans historia. Dessutom har han på ett år ansökt om nya lån hela 200 gånger.


Alla har vi väl känt oss lite slösaktiga med pengarna någon gång, men Christoffer, 25, som medverkar i Lyxfällan är på en helt ny nivå. 

Han bor tillsammans med sitt ex Sanne som han också har en dotter med. Båda två slår flera rekord som man aldrig tidigare sett i Lyxfällans historia. 

Christoffer och Sannes problem är många, de slösar pengar och har inga fasta inkomster. Men den största boven är helt klart Christoffers spelberoende som började när han fick ut pengar från en försäkring. 

Han la 50 000 kronor på spel och fastnade tyvärr för det. 

– En gång vann jag 500 000 men sen hade jag spelat bort det på en timme, säger Christoffer i programmet. 

För att lösa problemet tog Christoffer nya lån, och skuldberget bara växte. När Lyxfällan var där så hade han en skuld på över 700 000 kronor. Och trots det hade han under det senaste året ansökt om nya lån 200 gånger. 

– Jag visste ju att jag hade skulder men jag har inte riktigt tänkt, säger Christoffer i programmet.

Det före detta parets månadsbudget såg inte bättre ut. De gjorde nämligen av med hela 108 500 kronor varje månad. 

 – Det här är ett otäckt Lyxfällan-rekord. Vi har aldrig varit över 100 000 förut, då har ändå Lyxfällan varit igång i tolv år, säger Magnus Hedberg i programmet. 

För att kunna klara ut Christoffer och Sannes ekonomiska problem tvingades Lyxfällans experter sälja av mycket av de nyinköpta möblerna i lägenheten, men det blev för mycket för Sanne som upprörd sprang upp i lägenheten och låste om sig. 

Efter ett tag stack hon ut huvudet och var riktigt arg. 

– Alltså helt seriöst, Ni har ju tagit varenda j**la möbel, säger hon i programmet. 

Se mer i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 i TV3.

Har du eller någon du känner problem med spelberoende? Det finns hjälp att få, bland annat på stödlinjen.se eller genom att ringa stödlinjen på 020-819 100.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Örnsköldsvik: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Terminalvägen i Svartby.", skriver polisen på sin hemsida.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

1 timme sedan
Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

1 timme sedan
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.