Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Storbråk utbröt på bröllop i Småland – brudparet slogs

- 08/07/2018, 11:42

Det var till ett bröllopsfest i Kronoberg som polisen fick rycka ut då ett storbråk hade utbrutit. I ett bråk där bland annat brudparet ska ha slagit varandra.

Den småländska polisen fick under lördagskvällen ett larm och ryckte ut. På en bröllopsfest i Kronoberg hade det nämligen utbrutit ett storbråk där bland annat brudparet ska ha slagits med varandra. De är nu båda misstänkta för misshandel. 

Det var strax efter klockan 23 under lördagskvällen som polisen i Småland fick kallas till en bröllopsfest i Åseda i Uppvidinge kommun. En gäst på festen hade larmat om att det var stökigt och att det hade utbrutit ett stort slagsmål, rapporterar Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Väl på plats kunde polisen konstatera att bruden och brudgummen ska ha slagits med varandra. Tills Kvällsposten säger Kim Hild, polisens presstalesperson att ingen skadades allvarligt. 

– Det är misshandel, men inte grov misshandel. Det har upprättats anmälningar och de inblandade är både målsägande och misstänkta i varandras anmälningar, så ingen har frihetsberövats. 

Vad som ligger till grund för storbråket är ännu okänt, men enligt radion ska brudparet vara inblandade och även bland andra gästerna ska tumult ha uppstått.  I polisens händelserapport framgår inte vad som ska ha legat i bakgrunden till bråket. 

Ingen behövde följa med polisen från bröllopsfesten, men både brudgummen och bruden är nu misstänkta för misshandel.

Läs också om de här 7 oskrivna regler du måste ha koll på om du ska på bröllop. Läs även om den 41–årig man gifter sig med sin dotters 11–åriga kompis.