Storbråk utbröt på ett bröllop i Småland, polis fick ringas in.
Storbråk utbröt på bröllop - polisen fick kallas till platsen. - Foto: TT

Storbråk utbröt på bröllop i Småland – brudparet slogs

Det var till ett bröllopsfest i Kronoberg som polisen fick rycka ut då ett storbråk hade utbrutit. I ett bråk där bland annat brudparet ska ha slagit varandra.


Den småländska polisen fick under lördagskvällen ett larm och ryckte ut. På en bröllopsfest i Kronoberg hade det nämligen utbrutit ett storbråk där bland annat brudparet ska ha slagits med varandra. De är nu båda misstänkta för misshandel. 

Det var strax efter klockan 23 under lördagskvällen som polisen i Småland fick kallas till en bröllopsfest i Åseda i Uppvidinge kommun. En gäst på festen hade larmat om att det var stökigt och att det hade utbrutit ett stort slagsmål, rapporterar Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Väl på plats kunde polisen konstatera att bruden och brudgummen ska ha slagits med varandra. Tills Kvällsposten säger Kim Hild, polisens presstalesperson att ingen skadades allvarligt. 

– Det är misshandel, men inte grov misshandel. Det har upprättats anmälningar och de inblandade är både målsägande och misstänkta i varandras anmälningar, så ingen har frihetsberövats. 

Vad som ligger till grund för storbråket är ännu okänt, men enligt radion ska brudparet vara inblandade och även bland andra gästerna ska tumult ha uppstått.  I polisens händelserapport framgår inte vad som ska ha legat i bakgrunden till bråket. 

Ingen behövde följa med polisen från bröllopsfesten, men både brudgummen och bruden är nu misstänkta för misshandel.

Läs också om de här 7 oskrivna regler du måste ha koll på om du ska på bröllop. Läs även om den 41–årig man gifter sig med sin dotters 11–åriga kompis.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du gift?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

1 timme sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

2 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.