I programmet Hyséns pratar Glenn om sin otrohet
I programmet Hyséns pratar Glenn om sin otrohet - Foto: Anders Holmström / TT & Adam Ihse / TT

Glenn Hysén om otroheten: "Inget jag är stolt över"

I premiäravsnittet av den nya realityserien Hyséns sitter Glenn och tar ett djupt samtal med sina barn Anton och Annie om varför han var otrogen mot deras mamma.


På 80-talet gifte sig Glenn Hysén med Helena. Glenn hade sedan ett tidigare äktenskap med Kerstin Hysén två barn: Tobias och Charlotte

Under slutet av 80-talet och genom 90-talet var Glenn och Helena ett riktigt it-par. Deras bröllop blev en snackis och paret levde flott. De fick tre barn tillsammans: Alexander, Annie och Anton

Äktenskapet varade i 25 år men slutade med ett infekterat bråk efter att det uppdagats att Glenn varit otrogen med en kvinna som heter Marie. Idag är de inte ett par utan Glenn är sedan tre år tillbaka tillsammans med en kvinna som heter Camilla

Berättade om otroheten i självbiografi

Under 2012 släppte Glenn Hysén en självbiografi med namnet "Ha dé gott" och där delade han med sig av de båda skilsmässorna

"När jag skilde mig från min första fru Kerstin blev det ett fruktansvärt liv på Blåvitt och de andra spelarfruarna som frös ute Helena. Det var en tuff period för mig och Helena och det var turbulent. Minst sagt. Jag var nära på att lämna klubben för hennes skull. Så illa var det" skrev han.  

Skilsmässan från Kerstin var lugn i jämförelse med den från Helena som slutade med otrohet. När hans otrohet väl uppdagades urartade ett bråk som slutade med att han kastade vigselringen.

"Passionen hade försvunnit för längesen. Vi sov inte ens i samma rum. Hon hade sovrummet och jag hade soffan. Båda var rätt sunkiga. Jag vägde väl över 100 pannor vid denna tidpunkt. Dessutom hinkade jag en hel del eftersom vi hade det dåligt. Det var liksom: 'Jaha, ska vi knulla? Nja.' Ska vi ha det så här resten av livet, tänkte jag."

Glenn, Helena och Alexander Hysén 1989. Bildkälla: Anders Holmström / TT

Diskuterar otroheten med sina barn

Nu är den gamla fotbollsspelaren aktuell med en ny realityserie med namnet Hyséns som sänds på Kanal 5. I första avsnittet medverkar Glenn i en podcast och där tas otroheten upp. Att han pratar om det får hans barn Annie och Anton Hysén att vilja sätta sig ned med sin pappa och prata om hur de upplevde skilsmässan. 

– Jag var ju otrogen, och det är ju liksom ingenting som jag är stolt över, men det hände ju av en anledning, säger Glenn i programmet. 

När han och hans barn sitter och pratar om otroheten blir de arga på sin pappa när han försöker skämta bort ämnet. 

– Jag drog inte ner gylfen, jag hade kortbyxor, säger Glenn skämtsamt. 

– När farsan ständigt viftar bort med sina vitsar en väldigt svår diskussion blir man såhär "kom igen", säger Anton Hysén. 

Hör samtalet mellan Glenn och hans barn i klippet ovan. 

Hyséns sänds måndagar 21:00 på Kanal 5. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Såg du programmet?
Tack för din röst!