Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glenn Hyséns flickvän i triangeldrama med exfrun

- 22/10/2018, 19:02

Efter att Glenn Hysén och exfrun Helenas äktenskap slutade i otrohet och bråk så har det inte direkt blivit bättre. Nu är det Helena och Glenns nya flickvän Camilla som inte tål att se varandra utan att börja skrika.

Glenn Hysén berättade tidigare i säsongen av realityserien Hyséns om sin otrohet mot sin dåvarande fru. Han berättade att det inte är något han är stolt över och försökte även tala ut med sina barn om händelsen. Du kan läsa allt om otroheten här.  

Trots att äktenskapet mellan Glenn och exfrun Helena slutade med otrohet så har de ändå kunnat vara vänner efteråt. Men när Glenn träffade sin nuvarande flickvän Camilla så blossade ett triangeldrama upp. 

Det hela började med att Glenn och Camilla träffade Helena utanför Liseberg i Göteborg. 

– Hon gapade åt mig att jag var white trash och att jag skulle hålla mig undan från hennes barn, berättar Camilla i programmet. 

Camilla valde då att svara med att skriva en Facebookstatus riktad till Helena. Camilla själv säger att hon upplevde statusen som mild. Men det håller inte Helena och hennes två barn som hon har tillsammans med Glenn, Anton och Annie, med om. 

– Camillas inlägg var: "Lär dig spelet, din match är över. Du sa 'håll dig borta från mina barn'. Jag är bättre än du och kommer alltid vara. Vi är två, du är ensam", berättar Anton Hysén. 

Camilla har aldrig träffat Glenns barn

Eftersom både Helena och hennes barn tog väldigt hårt på det Camilla skrev på Facebook så har Anton och Annie aldrig träffat Camilla. Detta upplever Glenn som väldigt jobbigt, då han gärna vill att hans barn ska acceptera hans nya kärlek. Men det är lättare sagt än gjort.

Anton beskriver en situation då han och hans mamma Helena träffade Camilla och Glenn på gatan. 

– Camilla gick rakt fram, och du sa "ta med dig mamma och gå", säger han till Glenn. 

– Det kanske inte var det bästa jag gjort, erkänner Glenn. 

Nu vill Glenn att situationen ska lösas genom att han, Camilla, Anton och Annie ska äta en middag tillsammans. Men det är Anton och Annie inte lika sugna på utan blåser av middagen i sista sekund. 

Hör allt om triangeldramat i klippet ovan. 

Hyséns sänds måndagar 21:00 i Kanal 5.