Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Max, 23, sätter rekord i Lyxfällan: "Aldrig sett så många p-böter"

Nyheter | 23/10/2018 18:01

I kvällens avsnitt av Lyxfällan sätts ett nytt rekord. Max har nämligen fått flest p-böter i Lyxfällans historia, och han brukar inte heller betala sina parkeringsböter.

I Lyxfällan är det lite olika saker som gör att deltagarna i programmet känner sig tvingade att söka in. Det brukar ofta handla om att personerna tar många sms-lån, slösar pengar på spelande eller annan onödig konsumtion. 

För 23-åriga Max som är tokig i bilar och motorer är det dock bilrelaterade grejer som fått honom att lämna in en ansökan till Lyxfällan. 

Max slår också ett rekord i Lyxfällan, han har nämligen fått flest parkeringsböter på ett år av de som varit med i programmet. 

– Då har du ändå en parkeringsplats som ingår i din hyra, säger Lyxfällans expert Patrik Wincent

Det senaste året har Max fått hela 44 stycken parkeringsböter och har vid flera tillfällen stått parkerad på platser som han vet haft parkeringsförbud. Han beskriver själv att han är lat, och att han tycker det är surt att få böter. 

Totalt har det senaste årets parkeringsböter kostat Max hela 28 800 kronor, och flera av böterna har gått vidare till Kronofogden och kommer kosta betydligt mer i slutändan. 

– Det här är Lyxfällan-rekord i p-böter, säger Lyxfällans expert Magnus Hedberg.

Förutom det så går Max back hela 23 600 kronor i månaden, varje månad. 

Hör Max berätta om sina parkeringsböter i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 i TV3.

I Lyxfällan har vi tidigare sett lite bekanta ansikten. Kände du igen Michelle som var med i Lyxfällan, det är faktiskt inte så konstigt. Läs om varför här

Har du fått en parkeringsböter?