Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känner du igen Michelle från Lyxfällan ? Det är inte så konstigt

- 02/10/2018, 17:57

I kvällens avsnitt av Lyxfällan får vi träffa 27-åriga Michelle. Hon kan verka bekant för många, och det är inte så konstigt. Hon har nämligen synts i tv-rutan tidigare.

I tisdagens avsnitt av Lyxfällan får vi träffa Michelle, 27, som bor i Norrtälje. Hon har ett enormt skuldberg och en av anledningarna är att hon haft kvar en lägenhet som hon och hennes före detta sambo bodde i när de var tillsammans. När förhållandet tog slut flyttade båda ut men Michelle stod kvar på lägenheten trots att hon flyttade till en annan stad. Nu har hon betalat för lägenheten som hon inte bott i under hela åtta månader. 

När Lyxfällans experter Magnus Hedberg och Frida Boisen är på väg för att möta upp Michelle i den tomma lägenheten berättar Magnus att han träffat Michelle förut. Hon har nämligen varit med i Lyxfällan tidigare. 

Har varit med i Lyxfällan förut

Det var bara för ett par veckor sedan som vi såg Michelle i tv-rutan. Och visst var det i samma program, men av en helt annan anledning. Då var det Michelles nära vän Josefin, 25, som stod i rampljuset. Josefin hade sökt till Lyxfällan eftersom hon inte kunde få bukt med sitt spelmissbruk och riskerade att förlora vårdnaden om sin dotter. Läs mer om det här

Josefin
Josefin i Lyxfällan som sändes 18 september. Bildkälla: TV3

För att Josefin skulle inse omfattningen av sina problem hade Lyxfällans experter ordnat så att hon fick träffa en livscoach och två personer som stod henne nära. De två personerna var Josefins mamma och Michelle som vi alltså får träffa i dagens avsnitt. 

– Du var skyldig mig pengar i januari, men du spelade bort hela din lön, sa Michelle till sin vän i det tidigare avsnittet. 

Michelle och Josefin
Vännerna Michelle och Josefin i Lyxfällan som sänds 2 oktober. Bildkälla: TV3

Men nu är det alltså omvända roller och dags för Michelle att ha huvudrollen i kvällens avsnitt av Lyxfällan. Det visar sig att Michelle går back hela 32 400 kronor varje månad. 

– Jag är fruktansvärt arg på mig själv för att jag har satt mig i den sitsen som jag lovade att jag aldrig skulle göra, säger hon i programmet. 

Michelle
Michelle har vi sett i Lyxfällan förut. Bildkälla: TV3

Se klipp från när Michelle är med i båda avsnitten i spelaren ovan. 

Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 på TV3. 

Läs också om Therese som fick en räkning på 242 000 kronor och tvingades söka till Lyxfällan. 

Kände du igen henne?