Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Två personer skadade efter skottlossning i Hagsätra

- 04/11/2018, 17:50 -

Strax efter 17-tiden på söndagen larmades polisen om en skottlossning som ska ha ägt rum i Hagsätra, söder om Stockholm.

Det var strax efter 17-tiden på söndagen som ett larm kom in till polisen om en skottlossning i Hagsätra, söder om Stockholm.

Polisen är på plats och har bekräftat att två personer har skottskadats, rapporterar Expressen.

Vet inte vad som hänt

Men ännu vet polisen inte vad det är som hänt.

– Vi är på plats och försöker ta reda på vad som hänt, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen, rapporterar Aftonbladet.

För att försöka bena ut situationen ska polisen prata med de skadade så snart som möjligt. En polispatrull som är på plats har bekräftat att det är två skadade – efter en skottlossning.

– Det är en bekräftad skottlossning, säger Towe Hägg.

Pistolliknande föremål

"Det finns initiala uppgifter att gärningspersonerna var minst två stycken och minst en beväpnad med ett pistolliknande föremål", skriver polisen på deras hemsida.

Tvåhjuligt motorfordon

Enligt uppgifter till polisen ska ett tvåhjuligt motorfordon ha lämnat Olshammarsgatan, där skottlossningen ska ha ägt rum, vid samma tidpunkt.

Olshammarsgatan ligger nära Hagsätra tunnelbanestation och en del av området är avspärrat. Tekniker kommer att undersöka brottsplatsen. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om en person straff för ett brott som hans dubbelgångare begått. Det kan du läsa mer om här.

Känner du till Hagsätra?