Linnéa berättar om sin graviditet på Instagram.
Linnéa Henriksson delar med sig av gravidlyckan på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Linnéa Henriksson är gravid – gav glädjebeskedet på Instagram

Efter en sprakande säsong i TV4:s program "Så mycket bättre" så är det få som inte känner till Linnéa Henriksson. Och igår gick Linnéa ut på sin Instagram och delade med sig av sin härliga nyhet – att hon väntar barn.


Artisten Linnéa Henriksson, 32, susar fram i succéprogrammet "Så mycket bättre". På hennes Instagram lämnade hon sina fans ett riktigt roligt nyhetsbesked – i form av en selfie med en liten babybula.

"Grand hade ingen diskokula så vi fixade en egen", skrev hon till bilden. 

Det är tillsammans med hennes sambo Wille Alin, 31, som Linnéa nu väntar barn. Wille är även gitarrist i hennes band.

På Instagram delar Linnéa med sig av babylyckan. Bildkälla: Instagram

Folk är inte sena att gratulera 

Fans och vänner kommenterar grattis efter grattis på artistens Instagram-bild. Bland annat har aktuella komikern och skådespelerskan Mia Skäringer gratulerat "Så mycket bättre"-stjärnan. Artisten Sabina Ddumba är även hon inte sen på att kommentera och gratulera på Linnéas bild.

Någon som redan verkade känna till bebislyckan var "Så mycket bättre"-kollegan Charlotte Perrelli, som nyligen själv födde en son. Det kan du läsa mer om här. Även hon kommenterade bilden och skrev: "Förstår att det började bli svårt att dölja..... fiiiiiin!!!! snart kan våra "bebbar" leka". Linnéa svarade att hon ser fram emot bebishäng.

"Så mycket bättre"-succén

Det är med sina olika tolkningar Linnéa Henriksson rört alla hjärtan hemma i sofforna under höstens lördagskvällar. Hon gjorde om rapparen Stors låt "Svartskallar" till den feministiska låten "Småtjejer" och den hyllas av tittare och kritiker. Det är inte bara tittarna hemma i vardagsrummen som blir berörda av Linnéas uppträdanden, utan flera av de "Så mycket bättre"-artisterna har blivit rörda till tårar. 

Karriären och Idol

Linnéa kommer från början från Halmstad, men bor numera i Stockholm tillsammans med sin sambo Wille. Det var år 2010 som Linnéa deltog i Idol och hamnade på fjärdeplats. Sedan dess har artisten släppt tre album i sitt eget namn. Idag är hon aktuell i "Så mycket bättre" och i julshowen ”Gläns över sjö och grand” på Grand hotel i Stockholm.


Christer Sjögren, Charlotte Perrelli, Albin Lee Meldau, Linnea Henriksson, Stor, Louise Hoffsten och Eric Gadd är stjärnorna i årets "Så mycket bättre" i TV4. Så här mycket pengar tjänar artisterna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Taggad på kändisbebis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.