Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linnéa Henriksson är gravid – gav glädjebeskedet på Instagram

- 28/11/2018, 09:45 -

Efter en sprakande säsong i TV4:s program "Så mycket bättre" så är det få som inte känner till Linnéa Henriksson. Och igår gick Linnéa ut på sin Instagram och delade med sig av sin härliga nyhet – att hon väntar barn.

Artisten Linnéa Henriksson, 32, susar fram i succéprogrammet "Så mycket bättre". På hennes Instagram lämnade hon sina fans ett riktigt roligt nyhetsbesked – i form av en selfie med en liten babybula.

"Grand hade ingen diskokula så vi fixade en egen", skrev hon till bilden. 

Det är tillsammans med hennes sambo Wille Alin, 31, som Linnéa nu väntar barn. Wille är även gitarrist i hennes band.

Linnéas Instagram
På Instagram delar Linnéa med sig av babylyckan. Bildkälla: Instagram

Folk är inte sena att gratulera 

Fans och vänner kommenterar grattis efter grattis på artistens Instagram-bild. Bland annat har aktuella komikern och skådespelerskan Mia Skäringer gratulerat "Så mycket bättre"-stjärnan. Artisten Sabina Ddumba är även hon inte sen på att kommentera och gratulera på Linnéas bild.

Någon som redan verkade känna till bebislyckan var "Så mycket bättre"-kollegan Charlotte Perrelli, som nyligen själv födde en son. Det kan du läsa mer om här. Även hon kommenterade bilden och skrev: "Förstår att det började bli svårt att dölja..... fiiiiiin!!!! snart kan våra "bebbar" leka". Linnéa svarade att hon ser fram emot bebishäng.

"Så mycket bättre"-succén

Det är med sina olika tolkningar Linnéa Henriksson rört alla hjärtan hemma i sofforna under höstens lördagskvällar. Hon gjorde om rapparen Stors låt "Svartskallar" till den feministiska låten "Småtjejer" och den hyllas av tittare och kritiker. Det är inte bara tittarna hemma i vardagsrummen som blir berörda av Linnéas uppträdanden, utan flera av de "Så mycket bättre"-artisterna har blivit rörda till tårar. 

Karriären och Idol

Linnéa kommer från början från Halmstad, men bor numera i Stockholm tillsammans med sin sambo Wille. Det var år 2010 som Linnéa deltog i Idol och hamnade på fjärdeplats. Sedan dess har artisten släppt tre album i sitt eget namn. Idag är hon aktuell i "Så mycket bättre" och i julshowen ”Gläns över sjö och grand” på Grand hotel i Stockholm.


Christer Sjögren, Charlotte Perrelli, Albin Lee Meldau, Linnea Henriksson, Stor, Louise Hoffsten och Eric Gadd är stjärnorna i årets "Så mycket bättre" i TV4. Så här mycket pengar tjänar artisterna.