Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pojke attackerad av två äldre män mitt på öppna gatan

- 15/12/2018, 15:35

På fredagskvällen attackerades en liten pojke av två män vid Odenplan i Stockholm. Pojken fick ta emot flera slag och de två männen misstänks nu för grov misshandel.

Ett larm inkom till polisen vid 22-tiden under fredagskvällen gällande ett barn som farit illa. Enligt ett vittne ska pojken blivit attackerad av två äldre män vid Odenplan i Stockholm, rapporterar Expressen.

Polisen bekräftar

Polisen bekräftar att det finns uppgifter på att ett barn har fått flera slag.

– Det finns uppgifter om att två personer ska ha slagit ett barn, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid polisen i Stockholm till Expressen och fortsätter:

– Vi har två personer som är anhållna och i nuläget är de misstänka för grov misshandel. Vi kommer att hålla förhör med dem under eftermiddagen.

Pojken ska dock inte behövt åka med ambulans till sjukhus. Men det två männen ska ha skadat honom tillräckligt illa så att de anhållits för grov misshandel.

Nerputtad

Enligt ett vittne till händelsen ska männen ha puttat ner pojken på marken och sedan slagit honom så att han sen rullade ut på vägen, rapporterar Expressen. 

Männen ska innan det ha även ha skrikit glåpord riktade mot grabben. 

Vakt grep in

Det var flera personer som blev vittnen till händelsen och en av de var en vakt, som även ingrep. Vakten höll fast de två misstänkta männen tills polisen kom till platsen. 

Till platsen hann även pojkens föräldrar komma, då de fått nys om det inträffade genom att polisen tagit in vittnesuppgifter, skriver Expressen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en pojke som dog då han fastnade i en tvättmaskin. Det kan du läsa mer om här.

Har du varit i Stockholm?