Tisdag 15 Jun
Stockholm

9-åriga pojkens tragiska död – fastnade i tvättmaskinen

Tvättmaskin
En 9-årig pojke på ryska halvön Kamtjatka mötte en tragisk död. Foto: Pixabay

En nioårig pojkes tragiska död skakar Ryssland. Under tisdagen kvävdes barnet till döds i en tvättmaskin på ryska halvön Kamtjatka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår inledde polisen på ryska halvön Kamtjatka en utredning efter att en 9-årig pojke mötte en otroligt tragisk död. 

Den 9-årige pojken, som bodde tillsammans med sin mamma och pappa i en lägenhet på halvön, hittades i tisdags död i en tvättmaskin i sitt hem, skriver ryska tidningen Otkpbito.

Enligt pojkens mamma kom 9-åringen hem efter skolan, innan hon hunnit komma hem från jobbet. Pojkens far som var på en jobbresa befann sig inte heller hemma, vilket innebar att pojken var ensam i lägenheten tills sex-tiden då mamman brukade komma hem. 

I en intervju med den ryska tidningen TACC berättar mamman att pojken några år tidigare hade klättrat in och gömt sig i tvättmaskinen, men att hon och hennes man då hade hittat honom. 

Kunde inte hitta sonen

När mamman kom hem under tisdagskvällen och inte kunde hitta pojken började hon leta runt i lägenheten. Hon hittade då honom ihopkurad i tvättmaskinen, vars lucka var stängd, enligt RUS. 

Hon lyfte ur pojken som var livlös och ringde till ambulansen, men hans liv gick inte att rädda.

Efter att en rättsläkare undersökte pojkens kropp kunde man se märken på som indikerade att han hade försökt ta sig ut ur det trånga utrymmet, enligt The Mirror. 

Kröp in och fastnade sedan

Enligt de preliminära resultaten av den rättsmedicinska undersökningen kvävdes pojken till döds, men man håller i nuläget på med en mer omfattande undersökning. 

Polisen har i dagsläget inga misstankar om att ett brott ska begåtts. Tragiskt nog tror polisen att pojken självmant kröp in i tvättmaskinen och att luckan sedan åkte igen, vilket gjorde att han fastnade, enligt Otkpbito.

Tidigare i år hittades ett livlöst spädbarn på ett flygplan. Läs mer om händelsen här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela