Tvättmaskin
En 9-årig pojke på ryska halvön Kamtjatka mötte en tragisk död. - Foto: Pixabay

9-åriga pojkens tragiska död – fastnade i tvättmaskinen

En nioårig pojkes tragiska död skakar Ryssland. Under tisdagen kvävdes barnet till döds i en tvättmaskin på ryska halvön Kamtjatka.


Igår inledde polisen på ryska halvön Kamtjatka en utredning efter att en 9-årig pojke mötte en otroligt tragisk död. 

Den 9-årige pojken, som bodde tillsammans med sin mamma och pappa i en lägenhet på halvön, hittades i tisdags död i en tvättmaskin i sitt hem, skriver ryska tidningen Otkpbito.

Enligt pojkens mamma kom 9-åringen hem efter skolan, innan hon hunnit komma hem från jobbet. Pojkens far som var på en jobbresa befann sig inte heller hemma, vilket innebar att pojken var ensam i lägenheten tills sex-tiden då mamman brukade komma hem. 

I en intervju med den ryska tidningen TACC berättar mamman att pojken några år tidigare hade klättrat in och gömt sig i tvättmaskinen, men att hon och hennes man då hade hittat honom. 

Kunde inte hitta sonen

När mamman kom hem under tisdagskvällen och inte kunde hitta pojken började hon leta runt i lägenheten. Hon hittade då honom ihopkurad i tvättmaskinen, vars lucka var stängd, enligt RUS. 

Hon lyfte ur pojken som var livlös och ringde till ambulansen, men hans liv gick inte att rädda.

Efter att en rättsläkare undersökte pojkens kropp kunde man se märken på som indikerade att han hade försökt ta sig ut ur det trånga utrymmet, enligt The Mirror. 

Kröp in och fastnade sedan

Enligt de preliminära resultaten av den rättsmedicinska undersökningen kvävdes pojken till döds, men man håller i nuläget på med en mer omfattande undersökning. 

Polisen har i dagsläget inga misstankar om att ett brott ska begåtts. Tragiskt nog tror polisen att pojken självmant kröp in i tvättmaskinen och att luckan sedan åkte igen, vilket gjorde att han fastnade, enligt Otkpbito.

Tidigare i år hittades ett livlöst spädbarn på ett flygplan. Läs mer om händelsen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Billström om Iran: "Tar fokus från Gaza"

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka med stulen bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Polisen i Sigtuna rapporterar om bedrägeri

"Tullpersonal på Arlanda anträffar en resenär med en större mängd kontanter i väskan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.