Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenskar berättar om sina värsta ligg: "Det var blod, mycket blod"

- 13/01/2019, 17:11

Vi bad unga svenskar dela med sig av sina sjukaste, konstigaste, och värsta ligg. "Där låg jag, spritt språngande naken i hans säng och tänkte 'det är nu jag dör'".

Finns det något lika smaskigt som en riktigt cringy ligg-story? Troligtvis inte. Det är svårt att få nog av alla stela, roliga och rentav sjuka hemsläp och bootycalls. 

Därför har Nyheter24 pratat med unga svenskar som delat med sig av sina mest minnesvärda sexmöten. 

"Sprang iväg – medan han kom"

Efter studenten åkte jag och mina bästa kompisar på en resa till Magaluf. En utekväll gick vi till grabbarna grus. Det var verkligen inte vår crowd, väldigt typ stereotypiskt bröliga superstraighta killar som typ juckade på varje tjej som gick förbi. Men vi hade ändå väldigt kul och kunde liksom skratta åt det hela. 

Vårt gäng bestod mest av tjejer, förutom jag. Jag hade långt hår på den tiden som jag hade uppsatt i en knut. Jag hade på mig en vit Adidas-keps, stora runda solglasögon, knähöga strumpor och höga korta Adidas-shorts. Precis som i resten av klubben så stod det en hel del killar runt vårt gäng som kom fram och dansade. 

Under kvällen insåg jag ganska snabbt att det var en hel del killar som trodde att jag var en tjej. Och titt som tätt kom de fram och dansade och juckade på en och fick stånd. När de blev lite osäkra, så frågade de ju liksom bara om jag var en tjej eller inte. När jag sade "nej" så sa de bara "ok" och dansade vidare. Det var liksom inte mer med det. 

Kille.
"Jag DOG." Foto: Shutterstock

Men efter ett tag kom en kille, som hade dansat med mig ett tag, och tog mig handen och drog med mig ut för att han sade att han ville prata. Väl ute började han DIREKT hångla med mig. Jag blev väl lite förvånad för att han såg verkligen inte ut som att han skulle gilla killar. Men jag tänkte att han säkert skulle ha frågat om han var osäker. 

 Vi kom ut på stranden och efter ett tag tryckte han mig neråt, för att han ville att jag skulle suga av honom. Så jag började suga av honom, och jag fortsätter ända tills han precis ska komma. 

Och det är då det händer. Han sträcker ner handen för att klämma på mitt "bröst". Och jag DOG. För jag insåg ju då att han trott att jag var en tjej. När han inser att jag inte är det drar han ur kuken ur min mun, medan han kommer liksom, och springer iväg. 

Asså jag ville ju bara krypa ur mitt skinn. Och jag skämdes så mycket för hans skull. VARFÖR frågade han inte bara om han var osäker?

Nu tycker jag att det är så jävla roligt och berättar alltid om det på förfester och så. 

"Den vita, blodiga soffan"

Okej. Jag gick hem med en kille när jag var i Berlin. Vi båda var väldigt packade. 

Jag förklarade för honom typ fem gånger (gestikulerade Niagarafallen) att jag hade mens. Han sa att det var lugnt, och vi började ha sex på en soffa i hans vardagsrum. 

När vi var färdiga insåg jag att soffan vi hade haft sex på var en VIT LÄDERSOFFA. 

Jag drog därifrån så fort som möjligt.

"Tarotpappan och magmassagen"


Under en tid när jag var i USA så träffade jag en kille på en klubb. Vi pratade knappt med varandra men vi båda var sugna så vi åkte hem tillsammans. Taxifärden var en bit, men efter ett tag kom vi hem till honom. Innan vi går in säger han att vi måste var tysta då han bor tillsammans med sina "roomies".

"Ok, visst" tänkte väl jag. 

Vi kommer in, och det första jag ser är familjefoton. Jag tänkte direkt "Ska jag bara åka hem?" men det var så sent och jag var full och var långt hemifrån, så jag frågade inte om dem. 

Vi kommer in i något som ser ut som hans pojkrum och börjar hålla på. Då börjar han plötsligt massera min mage och jag känner väl mest "vad är det som händer". Han  meddelar sedan att han behöver "fukt" och sträcker sig till nattduksbordet där han tar hudkräm, och sedan fortsätter massera min mage.  

Jag var så förvirrad.

Tarotkort.
"Där låg jag, spritt språngande naken i hans säng och tänkte 'det är nu jag dör'." Foto: Shutterstock

Sexet drar tillslut igång, och vi kommer in i det. Det är helt ok. Men från ingenstans, alltså MITT uppe i sexakten, säger han att han bara ska hämta något, och lämnar rummet. 

Där låg jag, spritt språngande naken i hans säng och tänkte "det är nu jag dör". Men han kom inte tillbaka med en kniv. Istället kom han tillbaka med tarotkort, som han lade ut på min mage och "spådde" mig med. Det var bara att hänga med i svängarna liksom.

Han berättade allt möjligt, min framtid osv. När jag vaknade på morgonen så sade han att vi skulle smyga ut. Så vi gjorde det, innan han skjutsade hem mig. 

En dag senare sms:ade han. Jag svarade inte. 

"Otrogna längdskidåkaren"

En gång när jag var på besök i min hemstad följde jag med en längdskidåkare hem. Efter vi hade legat gick jag in i badrummet för att fixa mig lite. Medan jag stod där och pillade hörde jag plötsligt hur någon annan kom in i lägenheten. 

Ingen mindre än hans TJEJ. En tjej som jag alltså inte visste att han hade. Och det allra vidrigaste var att jag kände igen rösten och insåg att det var någon jag kände. 

Jag stod där inne och hade panik när hon kom och ryckte i dörren som (tack gode gud!) var låst. Hon sa:

(xxxx) är det du där inne? Hallå? Är det en kompis eller nån?

Sedan gick hon vidare in i lägenheten och hittade honom. Jag mådde verkligen skit. Så medan de stod och bråkade i sovrummet så tog jag mina grejer och smet ut genom ytterdörren.

"Började blöda och skyllde på mig"

När jag gick på universitet så fanns det en kille som jag hade en liten flört med. Vi gjorde aldrig någonting eller så, då jag var med någon annan. Men vi visste att vi var lite småsugna på varandra.

Så när jag blev singel, och vi träffades ute på klubben, så kändes det helt självklart att vi skulle gå hem tillsammans. 

Blod
"Det är blod i sängen. Alltså, mycket blod." Foto: Shutterstock

Vi kommer hem till honom och börjar ha sex. Efter ett tag upptäcker jag att det är blod i sängen. Alltså, mycket blod. Vilket jag självklart påpekar då, för det är superförvirrande. 

Han säger att jag säkert fått min mens, vilket jag tänker är konstigt, men det lät ju rimligt. Vi avbryter och jag går in på toaletten och stoppar in en tampong. Tänker liksom inte så mycket mer på det. 

Nästa dag kommer det ingen mens – för att jag inte har mens – och inser att blodet under sexet inte kom från mig.

Senare får jag reda på att hans penissträng hade spruckit och att han hade tyckt att det varit jobbigt och därför skyllt på mig. Det visade sig att det hade hänt honom en gång innan, så han visste troligtvis var blodet kom ifrån direkt. 

"Ingen bebis, tack"

Låg med en brud en gång som viskade till mig:

 – Det är lugnt du kan komma i mig jag brukar inte bli gravid. 

 Aldrig har något så avtändande viskats i mitt öra.

"Vad var det jag svalde?"

Jag gick hem med en kille när jag var student. Vi börjar hångla innan han ber mig att gå ner på honom. Det är väldigt mörkt i rummet, vilket gör att jag inte kan se något. När jag tar honom i min mun känner jag hur jag plötsligt SVÄLJER någonting. 

Alltså, jag sväljer en relativt stor bit av något som varit på hans penis. 

Jag ber till gud att jag precis svalt en bommulstuss från hans kalsonger, men kan avgöra från smak att det nog handlar om tvivelaktig intimhygien. Jag blev ganska chockad då han, på resten av kroppen, verkade ganska nyduschad. Jag får nästan kväljningar och slutar därför med det jag håller på med. 

Jag märker också nu, på doften, att han inte bytt lakan på x antal veckor. 

Äcklad.
"När jag tar honom i min mun känner jag hur jag plötsligt SVÄLJER någonting.". Foto: Shutterstock

Trots att jag nu inte riktigt känner för det börjar vi ha sex (var lite yngre då och kände tyvärr inte samma trygghet i att avbryta sex, som jag gör idag) och vi avslutar efter ett tag. 

När jag ställer mig upp för att börja klä på mig (för jag tänkte verkligen inte sova kvar) så säger han: 

– Hallå vänta. Ställ dig upp så jag kan se din kropp, jag vill ju se hur du sett ut nu när vi har legat. 

Vem säger så? Det är mycket att begära från någon som inte ens kan tvätta snoppen. 

Läs mer om sex från Nyheter24:

Kan du gissa hur många svenskar som har sex varenda dag? Här kan du läsa svaret.

Har du funderat över varför du bråkar mer med din partner när ni inte haft sex på ett tag? Detta är anledningen.

sex