Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glädjebeskedet: Här blir det över 20 grader och sol i helgen

- 20/08/2019, 11:49
I helgen blir det upp till 20 grader på flera håll i landet.

Det blir varmt på flera platser i landet i helgen!

Foto: Unsplash Montage

Är du inte riktigt klar med sommaren ännu? Då har vi goda nyheter. Enligt SMHI:s prognoser bjuder helgen på över 20 grader och sol på flera ställen i landet. Kolla in exakt vilka, här.

I augusti har vi sett en hel del regn och rusk runtom i landet. Med både åskoväder och tung nederbörd har den sista sommarmånaden bjudit på kallare temperaturer än föregående månaden. Men än är inte hoppet ute!

Enligt SMHI meterologen Moa Hallberg så kommer helgen nämligen bjuda på värme – och till och med över 20 grader på vissa håll i landet.

HÄR BLIR DET SOM VARMAST

Sol.
Det blir sol och värme på flera ställen runtom i landet. Foto: Unsplash

Som det ser ut nu kommer vädret att variera lite under veckan, men mot veckans slut så blir det varmare på flera ställen. 

– Det ser ut som att vi kommer att kunna ligga uppåt 20 grader i södra Sverige senare under veckan, säger Moa Hallberg till Nyheter24

Hon fortsätter: 

– Det gäller främst lördag och söndag. Och även framåt nästa vecka kommer det kunna bli åtminstone upp till 20 grader på olika håll i landet.

Enligt prognoserna kommer kommer vi under söndagen att kunna se 23-24 grader i bland annat Malmö, Gävle, Göteborg, Umeå och Stockholm!

VARMA TEMPARATURER – MEN MOLNIGT PÅ VISSA HÅLL 

Trots att det blir varmt så kommer det att finnas en del moln på himlen – bland annat i Göteborg och Umeå. Lyckligtvis verkar vi i alla fall se lite mindre regn än föregående vecka!

Är du redo för hösten?