Här är Greta Thunbergs syrliga halloweenutspel

Greta Thunberg passade på att skicka en passning till många i samband med halloween. Och passning är minst sagt vass!


Även fast halloween är över för den här gången så fortsätter firandet i några dagar till och visst är det en härlig högtid med en massa godis, utklädda barn och vuxna som springer och spökar runt.

En som också valde att delta i firandet var Greta Thunberg, eller ja på sätt och vis. Den 16-åriga klimataktivisten tog nämligen tillfället i akt att skicka en SYRLIG passning på sociala medier. Till vem eller vilka? Jo, självfallet klimatförnekarna. 

Gretas syrliga passning på Instagram. Bildkälla: Instagram / @gretathunberg

"Behöver inte ens klä ut mig"

I Instagram-inlägget ser man Greta poserandes med en synande blick bredvid sin ikoniska skylt, och texten som pryder sitt inlägg talar sitt tydliga språk.

"Idag är det halloween. Jag firar inte det hemma, men jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. Och tydligen när det kommer till att skrämma ett gäng arga klimatförnekare – så behöver jag inte ens klä ut mig", skriver Greta i sitt inlägg.

Detta är inte första gången som Greta skickat en syrlig passning med precision. Ni kanske minns när hon fräckt tjongade iväg en klockren comeback till Donald Trump.

Vill du klä ut dig till Greta till helgens halloweenfest? Så här gör du!

MER: Här är Greta Thunbergs 800 mil långa resa genom Nordamerika

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinstlyft för Hemnet

Stort vinstfall för JM

Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

1 timme sedan
"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.

Halverad vinst för Boliden

1 timme sedan
Gruvbolaget Boliden gjorde en rörelsevinst på 1 615 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 3 405 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Hedemora rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En bilist har kört i diket på Brändas väg öster om Vikmanshyttan", skriver polisen på sin hemsida.

Viaplay ska stoppa kontodelare – åtgärder väntas

1 timme sedan
Det krisdrabbade Viaplay vill få stopp på delningen av konton – utvecklingen är inte hållbar, menar tv-bolagets vd. Till sommaren väntas omfattande åtgärder.