Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Greta Thunbergs syrliga halloweenutspel

- 01/11/2019, 07:51

Greta Thunberg passade på att skicka en passning till många i samband med halloween. Och passning är minst sagt vass!

Även fast halloween är över för den här gången så fortsätter firandet i några dagar till och visst är det en härlig högtid med en massa godis, utklädda barn och vuxna som springer och spökar runt.

En som också valde att delta i firandet var Greta Thunberg, eller ja på sätt och vis. Den 16-åriga klimataktivisten tog nämligen tillfället i akt att skicka en SYRLIG passning på sociala medier. Till vem eller vilka? Jo, självfallet klimatförnekarna. 

Greta Thunberg
Gretas syrliga passning på Instagram. Bildkälla: Instagram / @gretathunberg

"Behöver inte ens klä ut mig"

I Instagram-inlägget ser man Greta poserandes med en synande blick bredvid sin ikoniska skylt, och texten som pryder sitt inlägg talar sitt tydliga språk.

"Idag är det halloween. Jag firar inte det hemma, men jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. Och tydligen när det kommer till att skrämma ett gäng arga klimatförnekare – så behöver jag inte ens klä ut mig", skriver Greta i sitt inlägg.

Detta är inte första gången som Greta skickat en syrlig passning med precision. Ni kanske minns när hon fräckt tjongade iväg en klockren comeback till Donald Trump.

Vill du klä ut dig till Greta till helgens halloweenfest? Så här gör du!

MER: Här är Greta Thunbergs 800 mil långa resa genom Nordamerika