Måndag 26 Jul
Stockholm

Leif GW Perssons hårda smocka: ”Vet inte vad han håller på med”

Paolo Roberto
Leif GW Persson går till hård attack mot Paolo Roberto. Foto: Hanna Franzén/Fredrik Sandberg/TT

"Han har inte gjort en pudel – det är en hel jävla kennel". Leif GW Persson går nu till syrligt angrepp mot Paolo Robert efter skandalen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Om man inte bott under en sten de senaste dagarna har man in kunnat undgå stormen kring före detta boxaren och matindustrimogulen Paolo Roberto

Det var under fredagen som Roberto gick ut och erkände att han under natten tagits på bar gärning när han köpt sex i en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm. 

Kritiken mot Paolo Roberto har varit mycket hård – och nu stämmer kriminogen Leif GW Persson in i kritiken. 

Som många andra uppmärksammar GW de misstag Roberto gjorde när han intervjuades av TV4 om händelsen – något du kan läsa mer om här. Paolo Roberto riskerar nu att åtalas för oaktsam våldtäkt.

GW Persson menar att det hade varit bättre om Paolo Roberto nekat och hållit tyst.

– Pojken är ju ingen jurist om jag ska uttrycka mig milt. Sen att han skulle sitta och babbla på det viset, dels på sitt Instagram-konto, och i en tv-intervju, då kan det ju faktiskt uppfattas som att han är medveten om att han har begått en oaktsam våldtäkt, säger GW till Aftonbladet. 

– Hade han bara skakat på huvudet hade han åtminstone haft kvar de där köttleveranserna till Coop och Ica, och allt det andra förmodligen. Jag vet inte vad han håller på med, säger GW till Aftonbladet

Leif GW Persson (Foto:Anders Wiklund/TT)

– Det är liksom ingen pudel han gör, det är en hel jävla kennel, fortsätter kriminologen. 

MER: Åklagare ska granska Paolo Roberto – anklagas för oaktsam våldtäkt

Kommentera
Kopiera länk
Dela