Paolo Roberto
Leif GW Persson går till hård attack mot Paolo Roberto. - Foto: Hanna Franzén/Fredrik Sandberg/TT

Leif GW Perssons hårda smocka: ”Vet inte vad han håller på med”

"Han har inte gjort en pudel – det är en hel jävla kennel". Leif GW Persson går nu till syrligt angrepp mot Paolo Robert efter skandalen.


Om man inte bott under en sten de senaste dagarna har man in kunnat undgå stormen kring före detta boxaren och matindustrimogulen Paolo Roberto

Det var under fredagen som Roberto gick ut och erkände att han under natten tagits på bar gärning när han köpt sex i en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm. 

Kritiken mot Paolo Roberto har varit mycket hård – och nu stämmer kriminogen Leif GW Persson in i kritiken. 

Som många andra uppmärksammar GW de misstag Roberto gjorde när han intervjuades av TV4 om händelsen – något du kan läsa mer om här. Paolo Roberto riskerar nu att åtalas för oaktsam våldtäkt.

GW Persson menar att det hade varit bättre om Paolo Roberto nekat och hållit tyst.

– Pojken är ju ingen jurist om jag ska uttrycka mig milt. Sen att han skulle sitta och babbla på det viset, dels på sitt Instagram-konto, och i en tv-intervju, då kan det ju faktiskt uppfattas som att han är medveten om att han har begått en oaktsam våldtäkt, säger GW till Aftonbladet. 

– Hade han bara skakat på huvudet hade han åtminstone haft kvar de där köttleveranserna till Coop och Ica, och allt det andra förmodligen. Jag vet inte vad han håller på med, säger GW till Aftonbladet

Leif GW Persson (Foto:Anders Wiklund/TT)

– Det är liksom ingen pudel han gör, det är en hel jävla kennel, fortsätter kriminologen. 

MER: Åklagare ska granska Paolo Roberto – anklagas för oaktsam våldtäkt

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.