Tisdag 30 Nov
Stockholm

4 bästa tipsen för den hetaste sextingen i sommar

Sexting
De bästa tipsen för att komma igång med sexting. Foto: Shutterstock

En mobilkamera eller webbkamera är allt du behöver för att ha 100 procent coronasäkert sex i sommar. Men hur gör man egentligen? Här är de bästa tipsen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har pratats mycket om hur tuff den här våren varit för ekonomin, flygbolagen och nöjesparkerna. Men man ska inte glömma att alla singlar som avstått från att ligga med nya människor också dragit sitt strå till stacken för att inte sprida smittan.

Har man varit noga med det hela våren kan det kanske kännas som att det räcker nu, men än så länge är det viktigt att försöka minska sina sociala kontakter. 

Att ligga med nya personer kan sprida smittan. Bildkälla: Shutterstock

Om coronaviruset sprids via sperma eller andra intima vätskor vet man inte riktigt ännu, RFSU skriver att man hittat cornaviruset i den typen av vätskor men man vet inte om det smittar den vägen. 

Vad man vet är att coronaviruset lätt smittar genom saliv och andra droppar, och sex är ju en situation där man har en tendens att hamna väldigt nära varandra. 

Men det finns lösningar!

Det säkraste sättet att ha sex i sommar är genom sexting eller att ha sex med någon framför en kamera. 

Det kan kännas lite krystat och obekvämt i början, så därför har vi samlat de bästa tipsen för att komma igång. 

1. Våga testa!

Även om det känns konstigt att börja så våga prova, det kommer antagligen att flyta på bättre efter en stund. Om det känns för konstigt behöver ni ju inte göra det igen. Men tjata såklart inte, det är aldrig okej. 

Det kan kännas konstigt först. Bildkälla: Shutterstock

2. Trappa upp

Det är inte pang på rödbetan som gäller här. Ta det istället försiktigt och berätta att du tänker på personen och vad du skulle vilja göra om hen var där. 

Ta det lugnt i början. Bildkälla: Shutterstock

3. Var uppmärksam

Lyssna in din partners signaler. Vad verkar funka för den andra personen och vad funkar inte? Du vill ju göra personen upphetsad, inte obekväm. 

Var uppmärksam på din partners signaler. Bildkälla: Shutterstock

4. Titta inte på dig själv

Ska ni ha sex framför en kamera så kan det kännas väldigt skumt att se sig själv i selfiekameran. När du har sex med en person i verkligheten bör det sista du tänker på vara hur du själv ser ut och så är det även här. Känns det bättre så stäng av selfiekameran eller sätt över en post it. Det är trots allt den andra personen som borde ha din fulla uppmärksamhet. 

Stäng av selfiekameran om det känns bättre. Bildkälla: Shutterstock

Bonustips: Bestäm redan innan ni börjar hur ni ska göra med bilder och videos ni skickar till varandra, om de får sparas eller inte. Då känner sig alla trygga. 

Tipsen kommer från RFSU

Brukar du sexta?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela