Esbjörn säger återigen att han blivit lurad av Ebba Busch.
Esbjörn säger återigen att han blivit lurad av Ebba Busch. - Foto: Jonas Ekströmer/TT

Esbjörn överklagar förlikningen med Ebba Busch: Blivit lurad

Esbjörn, 82, känner sig återigen lurad av Ebba Busch.
Nu överklagar han förlikningen i hustvisten till Svea hovrätt och menar att han tvingats skriva på avtalet med KD:s partiledare.


Efter ett och ett halvt år med förtal, hemliga skadestånd och förlikning trodde nog alla att hustvisten mellan Ebba Busch och Esbjörn var över. 

Den 11 oktober enades de två om förlikning och KD-ledaren fick köpa gården utanför Uppsala för 3,9 miljoner kronor, läs mer om köpet här.

Men på tisdagen kom återigen nya bud i tvisten. Esbjörn känner sig lurad och menar att han tvingats skriva på förlikningsavtalet i oktober. 

Esbjörn: "Lästes så snabbt"

82-åringen har därför anlitat en ny advokatbyrå och har överklagat förlikningen till Svea hovrätt, skriver Altinget. 

”Visserligen lästes förlikningsavtalet högt för mig men det lästes för snabbt så att jag inte hann uppfatta innehållet”, skriver Esbjörn i ett brev till sitt nya juridiska ombud och fortsätter: 

”Jag fick enbart avtalet med Ebba uppläst för mig och både advokaten och en till sa att jag var tvungen att skriva på och godkänna… Och jag fick inte ta med mig avtalet hem och läsa i lugn och ro innan jag skrev på”.

/
Senaste nytt

Hett svartlut läcker från bruk – "90 grader"

Polisen i Malmö rapporterar om bråk

"Bråk mellan ordningsvakt och allmänhet, Värnhem.", skriver polisen på sin hemsida.

Besökarna rasar över Sveriges största marknad: "Sjukt osmakligt"

Kiviks marknad har hamnat i blåsväder efter att ha planerat en smådjursmarknad. På sin Facebooksida söker de efter personer som kan tänka sig ställa ut och sälja djur en marknadsdag i sommar, vilket har fått besökarna att se rött.

Kablar i Röda havet förstörda

1 timme sedan
Tre undervattenskablar för telekommunikation har gått av i Röda havet.

Svagt nedåt på Wall Street

1 timme sedan
New York-börsen backade på handelsveckans första dag, men de ledande indexen flyttade sig inte mycket. Breda S&P 500-index tappade 0,1 procent, Dow Jones industriindex 0,3 procent och tekniktunga Nasdaqs kompositindex 0,4 procent.

Israel: 450 terrorister anställda av FN-organ

2 timmar sedan
Israels militär anklagar FN:s organ för palestinska flyktingar, Unrwa, för att ha över 450 "terrorister" anställda. Organet hävdar samtidigt att israeliska myndigheter torterat dess personal under förhör.