Onsdag 21 Apr
Stockholm

Att sätta på sig en stjärtlapp

Gabriella Lahti
Gabriella Lahti. Foto:

En kolumn kan handla om precis vad som helst. Detta är Gabriella Lahti och hennes kolumn vecka 12.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Gabriella Lahti

Gabriella Lahti är nyhetschef på Nyheter24.se

Följ henne på twitter @gabriellalahti.  

Läs hennes kolumn vecka 10.  

Följ hennes bildblogg.  

Följ henne på instagram. 

Eller följ henne på Vine: gabriellalahti.

Förra veckan handlade min kolumn om rädslor. Jag var rädd för tre saker och en av dem skulle jag fejsa. 

Jag kan i dag säga att det bästa jag gjort i hela mitt liv var att lära mig åka slalom. Hur kunde jag vara rädd för det? Jag vill upp i backen igen, nu! Tack världens bästa Åre och Skistar:s skidlärare som på tre timmar fick mig att gå från livrädd mes till överexalterad galning med en ny livsglädje som inte går att beskriva i ord. 

Från en fartfylld resa till en annan. Nu är det nämligen så att jag och min nya partner in crime - Angelica (Boldreghini) - ska sätta på oss stjärtlappar, äta gröt, lägga av med alkohol (rödvin räknas inte), koka ägg, köra spinningpass, powerwalka och äta massa husmanskost så vi klarar av att cykla den fantastiska Tjejvättern. 100 kilometer ska vi klara av på en dag ute i naturen och det fina (kom igen nu vädergudar) vädret. 

Jag vill se oss som en slags Themla & Louisefast det är inte säkert om Brad Pitt är med oss än.

Jag och Boldreghini har bara träffats en gång då vi blev ihopparade av mitt ex. Men vi kände direkt att det klickade.

Via en extern sajt som självklart samarbetar med Nyheter24 ska vi blogga om allt vad denna dag runt Vättern kommer innebära, den 8 juni.

B och G inför dagen V. 

Snart kommer sajten upp och detta är bara för tjejer GIRLS ONLY kan jag passa på och snika in med. OK, det är inte så att vi kommer kasta ut dig om du är kille men du fattar poängen va? Om inte, skriv din fråga i kommentersfältet.

Vi vill gärna ha så många tjejer med oss som möjligt - vi ska peppa varandra men inte vara allför hurtiga. Det här är ingen Paolo Roberto grej - snarare en kul, härlig och framförallt ett uppfriskande miniäventyr som leder till - just det: livsglädje. Snart kör vi. Bokstavligt talat. Ha. Så Göteborg av mig.

Det sade bara "klick".


Kommentera
Kopiera länk
Dela