Torsdag 29 Jul
Stockholm

Girl, får han inte dig att komma förtjänar han inte dig

Nyheter24:s Malin Nilsson: "Om män inte blir bättre i sängen kommer vi glömma bort hur riktiga orgasmer känns."

Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Malin Nilsson är reporter på Nyheter24.

Hon har tidigare skrivit om att flator är väldigt less på schyssta snubbar och om killar som kommer för fort. Följ henne på Twitter här: @iamunderground

De flesta kan känna igen det.

Du har sex med en kille. Allting verkar toppen för honom. Han stönar och flåsar och har penetrerat dig länge nu. Han flåsar i ditt öra att han vill se dig komma.

Han fortsätter banka på dig, lyfter upp ditt ben i en halvavancerad missionärsställning för att komma djupare in, vänder på dig och tar dig bakifrån. Ökar takten. Nu borde han komma när som helst, tänker du. Han tänker detsamma om dig.

Till slut stönar du till i en hög stämma. Äntligen, säger han.

Men om det ändå vore så väl.

Egentligen är du glad att det äntligen är slut. Bara några minuter in i sexet kände du att hans fumlade, hårda händer inte kunde kompenseras av att bli påsatt. "Nej, det blir ingen orgasm ikväll heller" tänkte du besviket och gav upp, började tänka på Westworld. Till slut vann den tanken.

Du började stöna lite smått. När han ökar takten är tillfället perfekt. Du tar i ordentligt för att få till det perfekta stönet.

Så där, då var det väl klart.

De flesta tjejer kan känna igen sig. Över hälften av alla kvinnor i Skandinavien har nämligen någon gång fejkat orgasm.

För vi vill inte såra våra partners. Istället vill vi att de ska känna sig duktiga fastän de inte är det.

Ja, precis som med allt annat när det kommer till män då.

Vi tjejer måste sluta fejka orgasmer. Om män går runt i tron att de är bra kan de aldrig bli bättre. Och blir de inte bättre i sängen kommer vi glömma bort hur riktiga orgasmer känns. Det kommer vara ett unikum som ställs ut på museum.

När jag ofta talar om att män kommer för fort och skiter fullständigt i tjejen möts jag ofta av tjejer som säger att "de ändå har svårt att komma". Det är tragiskt att det finns en så etablerad bild av att killar kan komma på automatik (de kan tydligen inte rå för det, så fort går det), medan tjejer har så svårt att komma att det inte är värt ett försök.

Alltså, att verkligen få henne att komma. Att lära sig vad hon tycker om. Vad som funkar. Vad som kommer få fittan att slå gnistor. Att få henne att njuta på riktigt.

Fittan är liksom inte till för att bli penetrerad av en kuk i en evighet. Den är gjord för att smekas, slickas, sugas. Gör man rätt kan vi spruta. Det finns en anledning till att vi kan få tre olika orgasmer och alla är till för att upptäckas.

Något alla borde lära sig.

Girl, får han inte dig att komma förtjänar han inte dig.

Läs även Malin Nilssons krönika om killar som kommer för fort borde skärpa sig och att hon har flickvän men ligger med andra ändå.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du fejkat orgasm?
Tack för din röst!
Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela