Fuskanklagad moderat politiker
1 av 3
Martin "Miss Inga" Johansson och Christer G Wennerholm. - Foto: Maja Suslin och Henrik Montgomery/Scanpix. MONTAGE.
Skidåkare i brant backe
2 av 3
I dag missade Wennerholm ett viktigt möte, men i går hann han med att göra pr tillsammans med extremskidåkaren... - Foto: JEAN-CHRISTOPHE BOTT/Scanpix
Svensk extremskidåkare
3 av 3
...Sverre Liliequist. - Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Wennerholm skolkade från viktigt möte – gjorde pr för Hanky

Fuskanklagade moderattoppen Christer G Wennerholm uteblev från ett viktigt möte i regionplanenämnden på onsdagen. Däremot hade han tid att göra pr i skidbacke tillsammans med Hanky.se.


STOCKHOLM. Christer G Wennerholm, ordförande i Moderaternas nomineringskommitté för riksdagen, uteblev från ett viktigt möte i regionplansnämnden klockan 15 på onsdagseftermiddagen, uppger Dagens Nyheter.

Många moderater tycker att det är märkligt att Wennerholm kan sitta kvar som ordförande i nomineringskommittén trots att han ingår i det nätverk som tros ha fuskat till sig gratisröster i valkretsar som Tensta-Rinkeby.

Som Nyheter24 kunde berätta i går misstänks trafiklandstingsrådet Christer G Wennerholm också ha gett sin gode vän, Martin "Miss Inga" Johansson på gaysajten Hanky.se, ett pr-uppdrag för SL, värt en halv miljon kronor.

I dag missade Wennerholm ett viktigt möte. Men i går tycks hans kalender inte ha varit lika fulltecknad. Då hann moderatpolitikern nämligen med en pr-aktivitet i Hammarby skidbacke - tillsammans med Hanky.se och extremskidåkaren Sverre Liliequist.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!