Veronica Palm - Sveriges 5:e sexigaste politiker.
1 av 2
Veronica Palm - Sveriges 5:e sexigaste politiker. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
2 av 2
- Foto: Robert Henriksson / SvD / SCANPIX

Veronica Palm - Sveriges 5:e sexigaste politiker

Hon blev inte partiledare för socialdemokraterna men är den högst placerade s-kvinnan på vår sexiga lista.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

38-åriga Veronica Palm var det unga, fräscha, storstadsalternativet när debatten om vem som skulle ta över socialdemokraterna rasade som bäst i vintras. Det blev ingen succé där även om hon fick en plats i partiets verkställande utskott.

Trots det är hon fortfarande den sexigaste kvinnan i det socialdemokratiska partiet. Vem kan inte tycka om en kvinna som tar ställning för de svaga i samhället (vice ordförande i socialförsäkringsutskottet) och som brinner för frågor som gäller barns uppväxt och rättigheter.

Palm skulle ha varit ett riktigt bra val av partiledare av socialdemokraterna och skulle ha bidragit med den nystart som partiet vill åt. Men Håkan Juholt fick platsen i rampljuset medan Veronica Palm fortsätter jobba i skuggorna - och hon gör det både bra och sexigt.

Därför belönas Veronica Palm med en femteplats på vår lista över Sveriges sexigaste politiker - den högst placerade socialdemokratiska kvinnan. Nyheter24 gratulerar men beklagar samtidigt att Palm via sin pressekreterare hälsar att hon inte vill ställa upp på en intervju.

/
/