Nya penisbilden skakar New Yorks borgmästarval.
1 av 6
Nya penisbilden skakar New Yorks borgmästarval. - Foto: Faksimil TheDirty.com / AP / SCANPIX
Borgmästarracet börjar inte så bra för Anthony Weiner.
2 av 6
Borgmästarracet börjar inte så bra för Anthony Weiner. - Foto: Kathy Willens / AP / SCANPIX
Här på presskonferensen med frun Huma Abedin.
3 av 6
Här på presskonferensen med frun Huma Abedin. - Foto: Kathy Willens / AP / SCANPIX
En del av chattkonversationen.
4 av 6
En del av chattkonversationen. - Foto: Faksimil TheDirty.com
Den nya, nakna, penisbilden.
5 av 6
Den nya, nakna, penisbilden. - Foto: Faksimil TheDirty.com
2011 skickade han även ut bilder på sig själv i bar överkropp.
6 av 6
2011 skickade han även ut bilder på sig själv i bar överkropp.

Penispolitikern Weiner tillbaka i rampljuset

Han lämnade kongressen i juni 2011 efter att ha skickat sexmeddelanden till kvinnor på bland annat Twitter. Nu siktar Anthony Weiner på att bli New Yorks borgmästare – då dyker nya penisbilder upp.


Kvinnan: "Allt är lögner"

Kvinnan har skrivit följande meddelande hos TheDirty.com i samband med publiceringen:

"Jag vill klargöra att även om jag var 22 år och tekniskt sett vuxen var jag uppenbarligen omogen och agerade oansvarigt. I förstår att min kontakt med Anthony Weiner var ett stort misstag och jag skäms för det. Men fakta är fakta, han ska ställa upp i borgmästarvalet så jag kände att min historia måste komma ut", skriver hon och fortsätter senare:

"Och för att vara tydlig – jag hade aldrig sex med honom eller tog emot några pengar från honom. Jag har sett kommentarer som hävdar annorlunda och de är helt falska. Jag tycker det är viktigt att påpeka att detta hände efter hans första skandal, så alla kampanjlöften om att han är en "förändrad man" är absoluta lögner."

NEW YORK. Den amerikanska politikern med det i sammanhanget passande efternamnet är tillbaka i hetluften. Anthony Weiner, numera borgmästarkandidat i New York, har återigen avslöjats med byxorna nere – bokstavligt talat.

I en bild som sajten TheDirty.com publicerade på tisdagskvällen ses Weiners penis. En bild han ska ha skickat till en kvinna på sajten Formspring under slutet av 2012. Alltså långt efter de förra skandalbilderna på Twitter (som han trodde att han skickat privat) – som fick honom att lämna sin plats i kongressen i juni 2011.

"Sa att annat skulle komma ut – i dag har det skett"

Under smeknamnet "Carlos Danger" ska Weiner ha chattat med kvinnan som nu vittnar om allt, men än så länge är anonym. 

"God I want to take u from behind in front of a mirror. I want to see your face and feel your pussy spasms as u cum with me deep in you", skriver han i ett inlägg som TheDirty.com tagit del av.

Efter att bilderna och chattkonversationerna spridits släppte Weiner ett pressmeddelande:

"Jag sa att andra meddelande och bilder förmodligen skulle komma ut, och i dag har det skett", inleder han, och fortsätter senare:

"Jag vill återigen poängtera att jag är väldigt ledsen till de som tog emot dessa meddelande och den skada som det här orsakat. Som min fru och jag sagt så är vi nu fokuserade på att blicka framåt".

"Älskar honom och har förlåtit honom"

Weiner hävdar att vissa av de uppgifter som nu läckt ut är sanna, andra inte. Senare på kvällen höll det äkta paret en presskonferens i New York där det meddelades att det mesta är oförändrat – han ska ställa upp i borgmästarvalet.

– Jag älskar honom, jag har förlåtit honom och jag tror på honom, sa frun Huma Adebin till den samlade presskåren.

Enligt Gawker frågade en reporter: "Varför ska vi lita på ditt omdöme?" när Weiner på väg att lämna lokalen. Borgmästarkandidaten gav inget svar på den frågan utan gick ut i tystnad.

Läs hela chattkonversationen mellan "Carlos Danger" och den okända kvinnan på hos TheDirty.com (varning för mycket grovt språk).

Se Weiner och fruns presskonferens här:


/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

2 timmar sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.