Här trollar han med SD:s valsedel

Trollkarlen Anders tröttnade på att få SD-reklam i brevlådan. Här är hans magiska reaktion.


Byter innehåll

Från partiets kandidater till vad SD, enligt Anders Sebring, egentligen står för.

Se klippet som blivit en Youtube-succé längst ner i artikeln.

SVERIGE. Magikern "Arkadia", eller Anders Sebring som han egentligen heter, blev trött på att få SD-reklam i brevlådan. Då bestämde han sig för att utföra ett trolleritrick med partiets valsedel.

– Jag har följt SD länge och haft koll på dem. Jag har läst på mycket om dera politik och har alltid haft svårt för dem och tröttnade på att få deras reklam hemskickad. Så i tisdags skulle jag egentligen städa kontoret, men det är ju tråkigt så jag bestämde mig för att trolla lite i stället, säger Anders till Nyheter24.

"Bisarrt!"

Videon med den politiska magin har nu börjat spridas på sociala medier, och responsen blev en stor överraskning för Anders Sebring.

– Jag hade väl hoppats att få ett par hundra delningar, men det här är helt bisarrt! Jag hade verkligen inte räknat med det här, säger Anders, som menar att reaktionerna till största del varit positiva.

Vill ha slut på hatet

– Det har varit trevliga reaktioner. Det har varit en del som skickat arga mejl men det har inte varit så farligt. Dock har jag fått ta bort hatiska kommentarer från Youtube. Jag tycker att folk ska tycka om varandra, inte hata. 

Se Anders trolleri här: 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du lära dig trolla?
Tack för din röst!
Senaste nytt

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

Polis utreder dubbelmord i Gävle

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Nedåt för börsen inför påskhelgen

Stockholmsbörsen sjunker i skärtorsdagens handel. OMXS-index har efter nästan två timmar handel backat 0,3 procent.

Våldsam kvinna efterlyst – rymde från rättspsyk

Polisen har efterlyst en kvinna i 40-årsåldern som rymde från rättspsyk i Falköping för en månad sedan, rapporterar P4 Skaraborg. Kvinnan bedöms vara våldsam.

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Ledande drivmedelskedjor höjer bensinpriset inför påskhelgen, som traditionellt präglas av många bilar ute på vägarna.

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Strider och bombardemang fortsätter vid sjukhus i Gaza. Den israeliska militären hävdar att över 200 beväpnade personer har dödats vid al-Shifasjukhuset i Gaza stad.