Söndag 13 Jun
Stockholm

"Göran Persson kommer ut som nyfascist" – här är toppmoderatens hårda attack

Hanif Bali hånar Socialdemokraterna på Twitter.
1 av 2
Hanif Bali hånar Socialdemokraterna på Twitter. Foto: tt bild/twitter
Hanif Bali.
2 av 2
Hanif Bali. Foto: tt

Förre statsministern Göran Perssons uttalande om att förbjuda tiggeri har redan skapat starka reaktioner i politik-Sverige.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under fredagen publicerade Svenska Dagbladet en ny intervju med Sveriges förre statsminister Göran Persson, där han berättade att han vill förbjuda tiggeri. Starka reaktioner, både för och emot bubblade upp. En av de starkaste var ifrån toppmoderaten Hanif Bali.

Men uttalande är skrivet med ironi i tonen. Minst sagt.

– Regeringen började ju slänga det här ordet runt omkring sig för inte så länge sedan, det ska bli intressant och se om de ska börja applicera det på sig själva och sin förra partiledare, säger Hanif Bali till Nyheter24.

Hanif Bali tycker att Persson gör några viktiga poänger om bland annat flyktingmottagandet, där han anser att regeringen gjort på tok för lite.

– Jag såg en förtroendemätning som visar att fler tror på att utomjordingar lever på jorden än som har mycket stort förtroende för regeringen. Men det är skönt att se att de bestämt sig för att köra över Miljöpartiet och ta tag i flyktingfrågan, säger Bali.

Bild:TT

Har du förtroende för regeringen?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela