Förra helgen presenterade Liberalerna, tidigare Folkpartiet, sin nya logotyp.
1 av 6
Förra helgen presenterade Liberalerna, tidigare Folkpartiet, sin nya logotyp. - Foto: Oliver & Eva / TT Nyhetsbyrån
Men ganska snabbt möttes den nya loggan av hån i sociala medier eftersom många tyckte den liknade något annat.
2 av 6
Men ganska snabbt möttes den nya loggan av hån i sociala medier eftersom många tyckte den liknade något annat. - Foto: Liberalerna
Nu har den Malmö-baserade sexleksaksbutiken Oliver & Eva tagit fasta på nätets reaktioner.
3 av 6
Nu har den Malmö-baserade sexleksaksbutiken Oliver & Eva tagit fasta på nätets reaktioner. - Foto: Oliver & Eva
I helgen presenterade företaget nämligen den nya dildon "Det mjuka L:et".
4 av 6
I helgen presenterade företaget nämligen den nya dildon "Det mjuka L:et". - Foto: Oliver & Eva
På sajten går det att läsa om hur dildon bland annat är utrustad med "en kraftfull sugkopp som får dildon att stå extra stabilt när det blåser vänstervindar".
5 av 6
På sajten går det att läsa om hur dildon bland annat är utrustad med "en kraftfull sugkopp som får dildon att stå extra stabilt när det blåser vänstervindar". - Foto: Oliver & Eva
"Jan Björklund verkar ta debatten med ro och vi tycker fler partier borde ta efter. Varför inte göra om Socialdemokraternas ros enligt samma modell, så får vi en kvinnlig variant också?", säger butikens vd Tobias Lundqvist i ett pressmeddelande.
6 av 6
"Jan Björklund verkar ta debatten med ro och vi tycker fler partier borde ta efter. Varför inte göra om Socialdemokraternas ros enligt samma modell, så får vi en kvinnlig variant också?", säger butikens vd Tobias Lundqvist i ett pressmeddelande. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Liberalernas nya logga hånades – nu finns den som riktig dildo

Någon har varit kreativ.


Förra helgen presenterade Liberalerna, tidigare Folkpartiet, sin nya logotyp.


Men ganska snabbt möttes den nya loggan av hån i sociala medier. Många tyckte helt enkelt att den liknande något annat.

Folk skrev om allt från att loggan "har potential att växa" till att partiet är "ståndaktiga".

Bildkälla: Facebook

Nu har den Malmö-baserade sexleksaksbutiken Oliver & Eva tagit fasta på nätets reaktioner. I helgen presenterade de nämligen den nya dildon "Det mjuka L:et".

Bildkälla: Oliver & Eva

– Vi började så klart också skämta om formen och snart var vi i kontakt med en av våra leverantörer för att göra verklighet av den. Till skillnad från många andra tycker vi det är en utmärkt symbol för ett parti som talar mycket om individens frihet vad gäller sexualitet, säger butikens vd Tobias Lundqvist i ett pressmeddelande.

Bildkälla: Oliver & Eva

sajten går det att läsa om hur dildon bland annat är utrustad med "en kraftfull sugkopp som får dildon att stå extra stabilt när det blåser vänstervindar".

– Jan Björklund verkar ta debatten med ro och vi tycker fler partier borde ta efter. Varför inte göra om Socialdemokraternas ros enligt samma modell, så får vi en kvinnlig variant också? Vi gillar när våra företrädare slår ett slag för sexualiteten, säger Tobias Lundqvist.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Liknar Liberalernas nya logga en dick?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.