Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Politiker till attack mot partiledaren: "Vill nog bli rövkn****d"

- 12/10/2017, 10:58 -

En kommunpolitiker i Alvesta har uttryckt sig väldigt grovt på Facebook. Nu vill Sverigedemokraterna att han lämnar sin plats.

”Hon vill nog bli rövknullad av dessa jävla invällande babianer”. 

Så skrev kommunpolitikern Göran Fredriksson på Facebook på ett inlägg som gällde Centerpartiets partiledare Annie Lööf. 

Fredriksson är invald i Alvesta kommun för Sverigedemokraterna, men är nu politisk vilde i kommunen. Enligt Sveriges Radio Kronoberg är han heller inte medlem i partiet.

– Jag syftar på alla massvåldtäkter som är i det här landet och som, vad heter det, mörkas hela tiden. Och de som gör det får inga straff, det är ju så det är, säger Fredriksson till SR.

Dock har han inget minne av att han skrivit just inlägget om Annie Lööf, och han lägger på luren när han pressas av SR Kronoberg. 

Och Sverigedemokraterna i Alvesta är inte det minsta glada över att Fredriksson uttryckt sig på det här sättet. 

– Vi uppmanar honom å det bestämdaste att lämna sin plats och sitt mandat till någon som är beredd att gå in i hans ställe och driva politik på ett seriösare sätt, säger Arvid Nikolausson, ordförande i SD Alvesta, till Sveriges Radio Kronoberg. 

Nyligen gick Annie Lööf till hård attack mot Jimmie Åkesson – läs mer om det här!

Borde han lämna sin plats?