Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu är Ebba Busch Thor populärare än Löfven – här är nya supersiffran

- 04/04/2019, 11:48 -

I en ny mätning av Sifo har vi en klar vinnare bland partiledarna. Det är ingen mindre än Ebba Busch Thor som folket, enligt dessa siffror, har mest förtroende för.

Ebba Busch Thor har sedan hennes tillträde som partiledare för Kristdemokraterna minst sagt bytt ut domedagsprofetior till hopp och supersiffror i val och mätningar.

Under torsdagen får hon nu ytterligare en anledning att fira till det lite extra. Varför? Jo – därför att hon nu är den partiledaren som det svenska folket har mest förtroende för, enligt en mätning Sifo gjort för TV4 Nyheterna.

Hon petar då alltså ner Socialdemokraternas Stefan Löfven från förstaplatsen med sina 47 procent, kontra hans 45.

– Jag hoppas att det har att göra med att jag ger rakryggade, kunniga svar på de svåra problem som många möter i sin vardag, säger Busch Thor till TV4 Nyheterna.

Katastrofsiffror för Annie Lööf

Den nya mätningen har en klar förlorare och det är Centerpartiets Annie Lööf som med all säkerhet inte uppskattar siffrorna som Sifo presenterat. Även den avgående partiledaren för Liberalerna Jan Björklund, drar nog inte på smilbanden efter mätningen.


MER : Löfvens känga mot Ebba Busch Thor: "Märkligt"

Har du förtroende för Ebba Busch Thor?