Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya avgångskravet på Kristersson: "Byt ut alla i toppen"

- 03/06/2019, 09:40

Emilie Pilthammar fick efter en skandalbild lämna Moderaterna förra veckan. I en ny intervju efter debaclet så öppnar hon upp för en comeback – samtidigt som hon ger en känga till Ulf Kristersson.

Det har blåst till rejält de senaste veckorna i den svenska politiken. En av de större bomberna var givetvis tafsskandalen som involverade SD-toppen Peter Lundgren

Kort därefter blev det ytterligare ramaskri, den här gången då tre politiker, Niklas Joelsson (M), Peter Thyrén (SD) och Emelie Pilthammar (M), fick för sig att lägga ut en bild där de "skojade" till det lite.

Den uppmärksammade bilden
Bildkälla: Facebook

Och vad som var tänk som ett skämt för att håna Sverigedemokraterna ledde till att dessa tre politiker fick avgå från sina poster.

Nu öppnar Emilie Pilthammar, som lade ut bilden på sin Facebook, för en comeback inom politiken – samtidigt som hon riktar en ordentlig känga till den nuvarande partiledaren Ulf Kristersson.

Ulf Kristersson har lika dåliga siffror som Anna Kinberg Batra hade. Jag skulle aldrig kalla mig feminist, men varför får mannen sitta kvar och inte kvinnan? För mig är enda sättet att återupprätta trovärdighet att man byter ut alla i toppen, säger Pilthammar till SvD.

MER: 8 högerextrema partier Europa röstade på i EU-valet

Borde Kristersson avgå?