Lördag 20 Aug
Stockholm

L-toppens skarpa kritik mot Annie Lööf: "Ovärdigt och oseriöst"

Liberalernas partisekreterare Juno Blom riktar skarp kritik mot Annie Lööf.
Liberalernas partisekreterare Juno Blom riktar skarp kritik mot Annie Lööf. Foto: Lars Schröder / TT och Claudio Bresciani/TT

Vid sin medverkan i "Aktuellt" riktar partisekreteraren Juno Blom (L) hård kritik mot Annie Lööf (C). Detta efter att centerledaren sagt att Liberalernas ovilja att omförhandla januariavtalet kommer att leda till extraval.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagen som Centerpartiet slopade kravet på fri hyressättning i nyproduktion, vilket var den fråga som fällde Stefan Löfven och regeringen i en historisk misstroendeomröstning bara två dagar tidigare.

Istället vill nu Centerpartiet omförhandla januariavtalet  – något som Liberalerna avvisat med hänvisning till att de nu strävar efter en borgerlig regering.

Annie Lööf har lagt ansvaret på Liberalerna

Annie Lööf. Foto: Henrik Montgomery/TT

Efter att Liberalerna nobbat Centerns förslag har Annie Lööf (L) uppgett att ansvaret för ett eventuellt extraval ligger på Liberalerna och deras ovilja att omförhandla avtalet. 

Juno Blom: "Oseriöst och ovärdigt"

Det är detta ställningstagande som Liberalernas partisekreterare Juno Blom (L) riktar skarp kritik mot i torsdagens sändning av "Aktuellt".

– Det är både oseriöst och ovärdigt, säger hon och förklarar att hon innan omröstningen försökte komma i kontakt med januaripartierna för en kompromiss:

– Vi tillsammans hade alla möjligheter att lösa det här före, men då fanns inget intresse.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.