Samsung utlyser en tävling där priset är hundra dagars serietittande!
1 av 2
Samsung utlyser en tävling där priset är hundra dagars serietittande! - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Enligt ett pressmeddelande till Nyheter24 kan du till och med få betalt.
2 av 2
Enligt ett pressmeddelande till Nyheter24 kan du till och med få betalt. - Foto: Ap/TT

Nu kan du få betalt för att kolla på serier – i 100 dagar i sträck

Här är drömvinsten för dig som gillar serier!


Det är sjukt många serier att hålla koll på just nu, Orange is the new black, Game of Thrones och Breaking bad är bara några och ständigt kommer det fler.


Bildkälla

Samsung har startat tävlingen Catch up grant där priset låter som en riktig dröm för den som inte hinner kolla på alla nya avsnitt. Priset är en resa till en spirituell plats i skuggan av Himalaya där du i lugn och ro kan kolla ikapp alla serie och avsnitt du missat.

Det låter som perfekt!


Bildkälla

– Det är tydligt i undersökningen att vi verkligen tar vårt tv-serietittande på allvar. En av tio av de tillfrågade säger sig någon gång ha ljugit om vad de gör för att istället kunna stanna hemma och titta på tv-serier, säger Henrik Lethagen, Marketing Manager CE och fortsätter:

– Catch up Grant är en tävling för den verkligt hängivne tv-serie-tittaren, för den som vill men av olika anledningar inte har möjlighet att titta så mycket på tv som han eller hon önskar. Och vad passar bättre än att göra det så långt bort från vardagsstressen som möjligt på vår senaste TV, en Samsung SUHD.

/
/
HBO
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på serier?
Tack för din röst!