Här är världens smartaste ölglas – med inbyggda spel

Tänk er ölglas som säger till när du har druckit för mycket, vems tur det är när ni spelar snurra flaskan eller vem som ska ringa ringa taxi – nu är det möjligt!


Glöm de tråkiga ölflaskorna, kortspelen och flaskan som alltid snurrar av bordet. Nu finns det ett nytt ölspel som tar förfesten till en helt ny nivå.

Det är teamet på Xtreme Tech som har lanserat appen ePint som innehåller interaktiva spel, och de har nu lagt till ett tillbehör, något som kallas för Smart Beer Mug, enligt Mirror.

Det är alltså ett ölglas som du kopplar till smartphone eller surfplatta. Och du kan bestämma vilken färg glasen ska få när någon till exempel har druckit för mycket.

Källa: Vimeo

Ölglasen har en inbyggd viktsensor för att hålla koll på hur mycket öl som finns inuti. Det har även LED-lampor som blinkar när det är dags att fylla på, eller dricka upp – du väljer själv. Det finns även en inbyggd kapsylöppnare i botten – hur ballt?

"Varför göra en smart beer mug? Ja, för att vi kan! Vi bestämde oss för att göra en produkt som är enkel, rolig och väldigt cool" skrev skaparna Xtreme Tech på deras kampanj sida, enligt Mirror.

/
Ol
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!