Senaste uppdateringen från Apple kan få din iPad att krascha

Oj, oj. Det verkar som senaste iOS-uppdateringen orsakar smärre problem för den med iPad.


Apple släppte nyligen en uppdatering av sitt operativsystem för iPhone och iPad. Det var tänkt att rätta till ett mindre programfel.

Men det verkar som det snarare ställt till med mer problem för ägare av iPad Pro med 9,7-tumsskärm, skriver norska Side3.

På sociala medier skriver flertalet personer att de får felmeddelandet "An unknown error occured (56)" och uppmaningen att koppla enheten till iTunes.

Enligt uppgifter ska det inte heller hjälpa att koppla upp sig mot iTunes.

Apple bekräftar problemen för sajten iMore.

Det är ännu oklart vad som förorsakar felen, men tills Apple hittar en lösniing kan det kanske vara bäst att hålla sig ifrån iOS 9.3.2. så länge...

Kolla också på buggen som gör det möjligt för andra att se dina hemligheter... Eller om alla nya uppdateringar i senaste iOS 9.3 som du kanske missat.

iOS
/
/
/
Har du märkt av problemen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Livstids fängelse för mord och nio mordförsök

Tonårspojkar döms för knivmord

Den 23-årige Kalmarbon trodde att mötet skulle handla om en narkotikaaffär, men han blev knivmördad. Nu döms två tonårspojkar för mord respektive stämpling till mord.

Här är frågan Arla vägrar att svara på angående Bregott

Det var för ett par veckor sedan som Arla skickade ut ett gäng Bregott-paket till olika svenska kändisar. Men reaktionerna blev inte helt som tänkt.

Inflationen sjunker oväntat lite i eurozonen

Inflationen sjönk till 2,6 procent i eurozonen i februari, visar preliminära beräkningar presenterade av EU:s statistikbyrån Eurostat.

Arbetslösheten sjunker marginellt i eurozonen

Arbetslösheten i eurozonen sjönk till 6,4 procent i januari, enligt säsongsjusterade beräkningar gjorda av statistikbyrån Eurostat.

Fjällräv på rymmen har hittats påkörd

Fjällräven Mei som varit på rymmen från Skånes djurpark har hittats påkörd.