Torsdag 30 Jun
Stockholm

Ny video visar skillnaden mellan iPhone 7 och 6s – hörlursuttaget är borta

Nya modellen från Apple beräknas landa i september men som vanligt läcker det videoklipp som sägs visa upp den nya designen på iPhone 7.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I den här färska videon som kom upp på Weibo, den kinesiska motsvarigheten till Twitter, ser man tydligt skillnaden mellan nuvarande iPhone 6s och den nya iPhone 7.

Bland annat verkar telefonen ha en ny kamera och ny blixt. Även de vita ränderna som innehåller antennerna har fått en ny design. Men den största förändring är att hörlursuttaget verkar vara borta.

Det har länge spekulerats i om Apple ska ta bort ju uttaget för hörlurar och istället låta alla använda samma uttag som telefonen laddas med för sina hörlurar. Såklart innebär det här problem, det vanliga runda 3,5 millimeters uttaget för lurarna har hängt med länge och all världens lurar använder det.

Om Apple verkligen kommer plocka bort uttaget vet vi inte, men väljer vi att tro på den här videon så ser det faktiskt så ut.

Många har idéer om hur den nya telefonen kommer se ut och vad den kommer innehålla, vi har samlat ihop 16 rykten om iPhone 7. Du hittar dem här.

Det är som sagt mycket rykten just nu om nya telefonen. Men även om näst nästa model, som vi tror kommer kallas iPhone 8, även där finns det väldigt många rykten:


Kommer du sakna hörlursuttaget?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.