- Foto: Weibo

Ny video visar skillnaden mellan iPhone 7 och 6s – hörlursuttaget är borta

Nya modellen från Apple beräknas landa i september men som vanligt läcker det videoklipp som sägs visa upp den nya designen på iPhone 7.


I den här färska videon som kom upp på Weibo, den kinesiska motsvarigheten till Twitter, ser man tydligt skillnaden mellan nuvarande iPhone 6s och den nya iPhone 7.

Bland annat verkar telefonen ha en ny kamera och ny blixt. Även de vita ränderna som innehåller antennerna har fått en ny design. Men den största förändring är att hörlursuttaget verkar vara borta.

Det har länge spekulerats i om Apple ska ta bort ju uttaget för hörlurar och istället låta alla använda samma uttag som telefonen laddas med för sina hörlurar. Såklart innebär det här problem, det vanliga runda 3,5 millimeters uttaget för lurarna har hängt med länge och all världens lurar använder det.

Om Apple verkligen kommer plocka bort uttaget vet vi inte, men väljer vi att tro på den här videon så ser det faktiskt så ut.

Många har idéer om hur den nya telefonen kommer se ut och vad den kommer innehålla, vi har samlat ihop 16 rykten om iPhone 7. Du hittar dem här.

Det är som sagt mycket rykten just nu om nya telefonen. Men även om näst nästa model, som vi tror kommer kallas iPhone 8, även där finns det väldigt många rykten:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du sakna hörlursuttaget?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

1 timme sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

1 timme sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.