Netflix lanserar en länge efterlängtad funktion.
1 av 3
Netflix lanserar en länge efterlängtad funktion. - Foto: TT/Pixabay/Faksimil Twitter
Vem har inte känt sig trött på att se samma intro om och om igen?
2 av 3
Vem har inte känt sig trött på att se samma intro om och om igen? - Foto: TT
Nu löser företaget det med en ny, genial knapp.
3 av 3
Nu löser företaget det med en ny, genial knapp. - Foto: Pixabay

Äntligen! Nu lägger Netflix till funktionen vi alla saknat

Netflix lägger nu till en funktion som kommer göra att en av de mest irriterande sakerna med tjänsten är ett minne blott.


Det är helg och rätt trist väder på många ställen i landet, då är det alltså perfekt för att chilla hemma och kolla lite Netflix.

Men av en de saker som stört tjänsten användare mest sedan den lanserades är att det inte går att hoppa över introt till ens favvo-serier automatiskt. Utan man måste se det om och om igen.

Netflix verkar nu ha lyssnat på kritiken och under fredagen så avslöjade företaget att de planerar att lansera en "Skip intro"-knapp som kommer ge tittaren valet att hoppa över introt, oavsett om det är i början eller några minuter in, skriver Mashable.

Knappen kommer dyka upp i ena hörnet av skärmen så fort introt börjar och då är det bara att klicka så kommer du slippa se det för hundraelfte gången.

Företaget kommer också släppa en "Skip recap"-knapp som gör att du även slipper se sammanfattningen av tidigare avsnitt, skriver Mashable. Skönt va?

Nyheter24 har tidigare skrivit om att du numera kan ladda ner filmer och serier från Netflix och den sjukt roliga tabben Netflix gjorde som inte kan få oss att sluta skratta.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Netflix?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nvidia faller i börsöppningen

Planerade attack i Sverige – detta är IS Khorasan

Två afghanska medborgare har gripits i Tyskland – misstänkta för att ha planerat en attack mot Sveriges riksdag. Enligt tyska myndigheter är de anhängare till terrorgruppen IS Khorasan.

Tungt på skolan: "Går nästan inte att ta in"

Den 17-åriga flicka som hittades misstänkt mördad i Skene var elev på gymnasieskolan i Marks kommun. Där har elever samlats under tisdagen för att minnas sin klasskompis. Det är så sorgligt så det går nästan inte att ta in, säger Rachel Törnell vid utbildningsförvaltningen.

Sex klimatrekord – och en strimma hopp

Det var rekordvarmt i land och på haven – men 2023 slogs också rekord i havsnivåhöjning, krympande glaciärer och förlusten av havsis i Antarktis. Sirenerna tjuter, varnar FN:s generalsekreterare. Men det finns en ljusglimt.

Kvinna drev bordell på massagealong – döms till fängelse

En thaimassagesalong i Kristianstad var enligt åklagaren en förtäckt bordell.

Fyra gripna i gemensam insats mot droghandel

Fyra personer greps misstänkta för att ha varit involverade i försäljning och transport av cannabis och andra droger, skriver Eurojust i ett pressmeddelande.