Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1046
reaktioner idag

Äntligen! Nu lägger Netflix till funktionen vi alla saknat

Netflix lägger nu till en funktion som kommer göra att en av de mest irriterande sakerna med tjänsten är ett minne blott.

Netflix lanserar en länge efterlängtad funktion.

Vem har inte känt sig trött på att se samma intro om och om igen?

Nu löser företaget det med en ny, genial knapp.

Det är helg och rätt trist väder på många ställen i landet, då är det alltså perfekt för att chilla hemma och kolla lite Netflix.

Men av en de saker som stört tjänsten användare mest sedan den lanserades är att det inte går att hoppa över introt till ens favvo-serier automatiskt. Utan man måste se det om och om igen.

Netflix verkar nu ha lyssnat på kritiken och under fredagen så avslöjade företaget att de planerar att lansera en "Skip intro"-knapp som kommer ge tittaren valet att hoppa över introt, oavsett om det är i början eller några minuter in, skriver Mashable.

Knappen kommer dyka upp i ena hörnet av skärmen så fort introt börjar och då är det bara att klicka så kommer du slippa se det för hundraelfte gången.

Företaget kommer också släppa en "Skip recap"-knapp som gör att du även slipper se sammanfattningen av tidigare avsnitt, skriver Mashable. Skönt va?

Nyheter24 har tidigare skrivit om att du numera kan ladda ner filmer och serier från Netflix och den sjukt roliga tabben Netflix gjorde som inte kan få oss att sluta skratta.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kollar du på Netflix?

Mer:

Netflix stora planer: Tittaren ska själv få bestämma slutet