Onsdag 19 Maj
Stockholm

Netflix har en dold kategori för heta filmer – så hittar du den

Netflix
Det finns massa sexigt på Netflix – om man vet var man ska leta. Foto: NETFLIX/Unsplash

Är det dags att mysa till det lite framför Netflix ikväll? Du vet väl att du kan hitta riktigt heta filmer – om du bara vet hur du ska leta...

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du kanske tröttnat på superhjältar och att streckkolla serier på Netflix? Är du sugen på något lite sexigare och farligare?

Lugn. Det finns gott om ångande hett material på Netflix – om man vet hur man hittar det. 

Som Nyheter24 tidigare skrivit om finns det olika speciella koder för Netflix som gör att man kan hitta fler kategorier än de som står i menyerna.

Problemet är bara att även om man har alla koder kan det bli svårt att hitta rätt grejer i kategorierna, eftersom de ofta är anpassade efter amerikanska Netflix. 

Men det finns en kategori som är perfekt för dig som vill se lite heta grejer på Netflix, något som även norska Nettavisen skrivit om. 

"Steamy"

Ordet att hålla utkik efter är "steamy". Det är kategorierna där nettan har mycket naket och sexigt. 

Filmerna är inte bara sexiga, många av dem har prisats av både publik och kritiker. Bland annat finns hyllade dramat "Below her mouth", med svenska Erika Linder i huvudrollen, om två kvinnor som ger sig in i ett passionerat men komplicerat förhållande. 

Så hittar du dolda kategorin

Kort sagt finns det mycket göttigt på nettan, men hur hittar man till den där sexiga genren lagom till myskvällen?

Allra enklast blir det om du kollar på Netflix på datorn. Då skriver du bara in  https://www.netflix.com/browse/genre/35800 i webbläsaren för att komma till "Steamy romantic movies"

Använder du appen kan du hitta en massa hett material genom att skriva in ordet "steamy" eller "intimate" i sökfältet, även om du då får upp en del annat också., eller så klistrar du bara in https://www.netflix.com/search?q=steamy eller https://www.netflix.com/search?q=intimate i webbläsaren.

Lycka till!

Spice Girls-stjärnan berättar om heta sexnatten med bandkollegan: "En del av ett experiment"

Kommer du kolla på heta filmer i helgen?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela