Youtube slutar funka på Apple TV.
Youtube slutar funka på Apple TV. - Foto: Unsplash

Nästa månad slutar Youtube fungera på äldre Apple TV

Att streama Youtube via din Apple TV kan snart vara ett minne blott – i alla fall om du har en av de äldre Apple TV-varianterna.


Brukar du titta på Youtube via din Apple TV? Då vill du nog fortsätta läsa.

Enligt bland annat techsajten Übergizmo kommer nämligen en uppdatering i mars, som gör att Youtube-appen inte kommer att fungera med de lite äldre modellerna av Apple TV.

Det är oklart exakt varför uppdateringen gör Youtube otillgängligt. Enligt uppgifter har Apple TV-användare fått varningsmeddelanden som säger att Youtube-appen inte kommer att vara tillgänglig från och med tidigt i mars.

Bara vissa drabbas

Men detta gäller inte alla, utan bara de med tredje generationens Apple TV. Alltså, köpte du den mellan 2012 och 2015 gäller det förmodligen dig.

Men det finns ett ljus i tunneln, om du inte har lust att punga ut för en helt ny Apple TV. Du kan faktiskt fortfarande stream Youtube via din iPhone, även om du har en tredje generationens Apple TV, skriver Übergizmo.

Läs mer:

Bianca Ingrosso avslöjar sina 5 favoritkonton på Youtube

Apple döms till skyhöga böter – gjorde iPhones långsamma med flit

Netflix har en dold kategori för heta filmer – så hittar du den

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Israel ska ha träffat mål i Iran

Nu börjar världshistoriens största val

En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

1 timme sedan
Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

2 timmar sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.