Apple lanserar flera nya produkter – däribland iPhone 13.
Apple lanserar flera nya produkter – däribland iPhone 13. - Foto: Apple

Här är Apples senaste lanseringar – och nya iPhone 13

På tisdagskvällen presenterade techjätten Apple sina nya produktlanseringar vid det årliga evenemanget från högkvarteret Apple Park i Kalifornien. Bland de färska produkterna fanns bland annat Apple Watch 7 och den efterlängtade iPhone 13.


Vid Apples årliga lanseringsevenemang presenterades en rad nya modeller av företagets allra mest populära produkter.

Bland lanseringarna fanns den nya iPad 9 och iPad Mini 6 som fått en helt ny design och flera tekniska uppgraderingar.

Den nya iPad Mini kommer i flera färger, däribland rymdgrå och rosa. Foto: Apple

Apple Watch 7 lanseras

Dessutom presenterades en ny generation av Apple Watch, vilken är tåligare, har tangentbord, mer skärmyta och tunnare skärmkanter. 

Den nya Apple Watch Series 7 är utrustad med tangentbord. Foto: Apple

Här är nya iPhone 13 från Apple

Under evenemanget presenterades också produkten som många väntat på: iPhone 13 och dess mini, pro och pro max-versioner.

– Idag är vi stolta över att presentera vår nästa generations iPhone, sa Apples vd Tim Cook innan genomgången av den nya mobiltelefonen drog igång.

iPhone 13 lanseras i fem olika färger. Foto: Apple

Den nya iPhone-modellen, som liknar dess föregångare, har fått en mer avancerad skärm som har 20 procent starkare ljusstyrka, samtidigt som den slukar mindre av telefonens batteri. Den är dessutom utrustad med den nya, snabba A15 Bionic-processorn.

Foto: Apple

För den som just nu äger en iPhone 12 och behöver mer batteritid kommer företaget med glädjande besked. Den nya modellens pro max-version har nämligen ett batteri som håller 2,5 timmar längre, medan den ordinarie pro-versionen ger 1,5 timme längre batteritid.

När kan man köpa iPhone 13 i Sverige?

Enligt Apple inleds möjligheten till förbeställningar av iPhone 13, och de andra nya produkterna, på fredagen den 17 september klockan 14.00 och leveranserna börjar sedan rullas ut den 24 september.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att köpa någon av de nya produkterna?
Tack för din röst!