Unboxing
Unboxing - Foto: Apple

Det här är nytt med Iphone 13 & Iphone 13 Pro

Nyheter24 har unboxat det senaste släppet från Apple, vilket innehåller nya Iphone 13 och Iphone 13 Pro. Såhär känns de nya telefonerna.


Vad är nytt med Iphone 13?

Iphone 13 är lik sin föregångare på många vis, men har rejäla uppgraderingar i kameran och prestandan. Den har samma "matt finish" aluminiumkanter och samma glossiga baksida. Men kamerorna på baksidan ser större ut. Den är också bredare och tyngre. 


Apple Iphone 13 färgerna. Foto: Apple

Vad är nytt med Iphone 13 Pro?

Iphone 13 Pro har samma frostade mattglas på baksidan som sin föregångare, sidorna har en glossig finish. Den har en större kamera i jämförelse med Iphone 13. 

Båda telefonerna har ett A15 bionic chip och en ljusare skärm vilket gör skärmen mer synlig under svåra ljusförhållanden. Apple har också uppgraderat Magsafe med en inbyggd spårare. Om din plånbok lossnar från din telefon under en längre tid kommer telefonen att berätta det för dig. 

En spännande uppgradering av kameran är Cinematic video, denna funktion sätter personer och objekt i fokus med ett enkelt knapptryck. Apple har också lagt till olika fotostilar i kameran och en macro funktion vilket tillåter oss att filma och fotografera objekt på väldigt nära håll.

Här är Iphone 13 Pro i valbara färger. Foto: Apple
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att köpa de nya telefonerna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

1 timme sedan
Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.