Iphone 13 pro första intryck
Iphone 13 pro första intryck - Foto: Apple

Nyheter24 testar allt som är nytt med Iphone 13 Pro

Iphone 13 Pro har stora uppgraderingar i jämförelse med tidigare generationen, uppgraderingarna som har fått mest uppmärksamhet är de som rör kameran. Nyheter24 testade den nya telefonen, såhär gick det!


Likt sin föregångare har Iphone 13 Pro “matt finish”-aluminiumkanter och en glossig baksida. Telefonen har krispiga och starka färger, displayen ser ljusare ut och telefonen känns stabil i handen. 

Telefonen är utrustad med ett nytt och förbättrat chip för att göra användningen enkel och felfri. Telefonen har ännu större skärmyta och Iphone Pro Max har bland alla Iphones den längsta batteritiden någonsin.

Iphone 13 Pro & Iphone 13 Pro Max Foto: Apple.

Iphone 13 Pro ger mer kreativa möjligheter

Det nya cinematiska läget som Apple har lanserat i samband med detta släpp, är en enkel funktion att använda för att uppnå mer djup i bilder samt videor. Kameran ger användaren möjligheten att välja vad för objekt som kameran ska fokusera på. Bakgrunden får mindre skärpa och objektet är i fokus. 

Iphone 13 Pro & Iphone 13 Pro Max Foto: Apple

Den nya telefonen är utrustad med makrofotografering, en kamerafunktion som tillåter användaren att fotografera objekt på mycket nära avstånd. Telefonen erbjuder också valet av fotostilar, dessa justerar värme, ton och mättnad.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du sugen på att köpa Iphone 13 pro?
Tack för din röst!