1 av 5
- Foto: privat/tt bild
2 av 5
- Foto: privat
3 av 5
- Foto: tt bild
Till höger: SD:s Richard Jomshof.
4 av 5
Till höger: SD:s Richard Jomshof. - Foto: tt bild
Nicki hyllar Zara.
5 av 5
Nicki hyllar Zara. - Foto: TT Bild/Facebook

Fredagsspecial: Veckans inne- och utelista

Veckans inne- och utelista är tillbaka! Den här veckan listar Nyheter24:s Karl-Anders Lindahl veckans hetaste och svalaste grejer.


Inne:

1. Zara Larsson

Här på ZaraLarsson24 älskar vi ta mig fan Zara Larsson! En av veckans fetaste nyheter var att världsstjärnan Nicki Minaj hyllar det svenska stjärnskottet. Nice!

2. UFC!

Det är MMA-gala i helgen, och det är bara underbart att känna den sjuka peppen från alla. Synd bara att inte alla verkar fatta hur sjukt stort det här är! Se när Nyheter24:s Gabriella Bark intervjuar Rumble Johnson, som uppenbarligen inte är tillräckligt tuff för den svenska vintern ;) 

3. Emma Watson

Fantastiska Emma Watson är ju typ alltid inne, och nu har till och med statsministern fått äran att hänga med denna episka kvinna!


4. Semlor

Det är flera veckor kvar till fettisdagen. Och redan nu är vi trötta på semlor. Den här veckan exploderade verkligen semmel-Sverige i en våg av wrapsemlor, semmel-pommes och varmkorvssemla. Men har det gått för långt nu? Ja, det har det nog. 

5. Ica-Stig

Det kom ju som en jävla chock. Ica-Stig slutar efter 13 år i rutan. 13 jävla år! Jag vet inte om jag ska bli ledsen eller arg. Men aja, här kommer istället mitt favoritklipp med Ica-Stig <3

Ute

1. Parlamentarism

Jag är ingen statsvetare, men känns det inte som att en misstroendeomröstning  är något som endast borde användas i extrema nödfall? Inte för att plocka billiga populistpoäng?

2. Snö

Jag vet inte hur det är med er, men jag hatar verkligen snö. Har alltid gjort, kommer förmodligen alltid att göra det. Det är kallt, blött och sabbar ens försök till att ha snygga kläder. Vad finns det att tycka om? Och nu är den här, och verkar inte försvinna i första taget. Fy fasen :(


TREVLIG HELG!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Bra vecka?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.