Otroligt! Enkla tricket som gör din chokladboll supergod

Vi är i chock! Ett superenkelt trick gör alla världens chokladbollar ännu godare. Nyheter24 har testat att lägga salt på bollen och smäller av hur gott det är!


Det var nyblivna SVT-programledaren för Kobra, På Spåret-stjärnan och allmänna smartskallen Lina Thomsgård som delade med sig av sitt bästa fikatips på Instagram. Något så enkelt som salt på chokladbollen skulle ta smaken till nya höjder.

Redaktionen på Nyheter24 blev helt till sig och vi bjöd in Lisa Segersson och Josefin Dahlberg från Modette för att testa detta fantastiska knep. Kunde det verkligen stämma, att salt gör chokladbollen godare? Kolla in videon ovan och sedan tycker vi att du går och testar själv!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blev chokladbollen godare med salt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.

SOHR: Många soldater dödade i Syrien

1 timme sedan
Minst 36 soldater ska ha dödats i israeliska räder mot Aleppo-provinsen i i norra Syrien på fredagen, uppger det brittiskbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).