- Foto: Coolhaus

Omg – nu finns det glass med pizzasmak

Har du alltid varit sugen på att testa glass med pizzasmak? Nu är väntan över, en glasstillverkare i Los Angeles har skapat pizzaglassen.


Det är glasstillverkaren Coolhaus i Los Angeles som gjort slag i saken och äntligen lanserat pizzaglassen enligt tidningen Paper. Den innehåller mascarponeost, olivolja, soltorkade tomater och färsk basilika.

Enligt Natascha Case, som är VD på Coolhaus, är pizzaglassen omåttligt populär och besökarna blir förvånade över likt pizza den faktiskt smakar.

Bildkälla

Vill du själv testa den här nya härligheten måste du bege dig till Pasadena eller Culver City, eller leta upp någon av Coolhaus foodtrucks i L.A-området.

Coolhaus är kända för att tänka utanför glassboxen, de har tidigare lanserat smaker som gin och tonic, öl och kubansk cigarr, samt en glassort som de kallar för "Netflix" som smakar cheddarpopcorn och nachochips.

Bildkälla

Är det kanske dags för svenska glasstillverkare att vara lite mer kreativa med sina smaksättningar? Glass med smak av BigMac och pommes eller en midsommarklassiker med smak av sill, nubbe och jordgubbar vore något.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du smaka pizzaglassen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kiev: Ingen hjälp till ukrainare som smiter

Bättre vinst men Postnord tappar volymer

Postnord gjorde en rörelsevinst på 127 miljoner kronor för första kvartalet, upp från 43 miljoner samma period i fjol.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

Så många svenskar saknar en nära vän

Omkring 700 000 personer i Sverige har ingen att prata med om personliga saker. Och det är fler män än kvinnor som uppger att de inte har en nära vän.

“Nu har jag hittat mitt gäng”

När Marie Baier flyttade tillbaka till Göteborg efter 20 år för att börja drömjobbet hade hon inga vänner. Det visade sig vara tufft att hitta nya men genom envishet och en aktivitetssajt har hon fått flera nära vänner.

Polisen i Lindesberg rapporterar om rattfylleri

"Misstänkt påverkad lastbilschaufför stoppad på Rv 50, norr om Lindesberg", skriver polisen på sin hemsida.