1 av 5
- Foto: tt bild
2 av 5
- Foto: tt bild
3 av 5
- Foto: tt bild
4 av 5
- Foto: tt bild
5 av 5
- Foto: tt bild

Därför sätts det stopp för naket i Playboy

Efter årtionden av bröst, rumpor och framskjärtar är det snart dags för den sista nakenbilden i Playboy. Tydligen är nakenhet inte så spännande längre.


Nu är det snart slutnäckat i klassiska nakentidningen Playboy.

Anledningen är att den mängd internetporr som finns nära till hands gjort att nakna kvinnor inte känns speciellt spännande längre, menar företaget.

– Du är nu bara ett klick borta från en massa naket och alla sexakter du kan tänka dig. Det känns gammalt, säger Playboy-bossen Scott Flanders till New York Times.

Bild:TT

Enligt New York Times har tidningens 89-årige chefredaktör Hugh Hefner nu gått med på att att helt ta bort nakna kvinnor från tidningen. Ändringen kommer att ske från och med nästa vår, skriver New York Times.

Bild:TT

Herrtidningen Playboy, som under flera årtioneden var en självklarhet i alla pojkrum, lyckades aldrig riktigt ta steget ut på nätet och har de senaste åren dragits med ekonomiska problem. Upplagan, som låg på 5,6 miljoner exemplar på 70-talet har nu krympt till 800 000, och många av konkurrenterna har lagt ner.

Och för våra yngre läsare som inte vet vad en herrtidning är så är det alltså en papperstidning där det finns bilder på nakna tjejer och intervjuer med män som dricker sprit och tjänar pengar. Typ.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
gillar du playboy?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.