Torsdag 29 Jul
Stockholm

För alla hungriga där ute – här kan du köpa en meter kebabrulle

120 centimeter kebabrulle. Blir hungrig nu.
1 av 3
120 centimeter kebabrulle. Blir hungrig nu. Foto: FACEBOOK / GIPHY
En 70 centimeter lång kebabrulle. Mycket mat ändå.
2 av 3
En 70 centimeter lång kebabrulle. Mycket mat ändå. Foto: FACEBOOK
Det har blivit en trend.
3 av 3
Det har blivit en trend. Foto: FACEBOOK

Vissa är hungrigare än andra. På den här pizzerian har det nu blivit en grej med stora måltider. Vad sägs om en meter lång kebabrulle?

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

VI känner alla någon som verkar kunna äta hur mycket som helst utan att bli mätt. På pizzerian Lollos i Göteborg tar de vara på hungern kunderna. Under den senaste veckan föddes en "megarulle" som är en sjukt lång kebabrulle. Den största som har tillverkats är 120 centimeter lång.

– När det var kunder som frågade efter lite större kebabrullar var det självklart att vi kunde fixa det, säger Munqit Margouza vid Lollos till Nyheter24.

Efter att ordet kom ut att pizzerian specialiserade sig på större menyer har allt fler efterfrågat den så kallade "megarullen". Och kunderna är inga rookies. De har lyckats få i sig hela grejen vid en sittning.

– Det var en kille som ville ha en lång kebabrulle. När vi gjorde en 75 centimeter lång så ville han ha en ännu större. Då blev den en meter istället, säger Munqit till Nyheter24.

Det verkar komma fler förfrågningar om att super sizea sina menyer. Priset då? Omkring 350 kronor för en meter rulle. Det är det väl värt om man inte kan få nog av det bästa som finns – mat.

Skulle du kunna trycka en meters rulle?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela