120 centimeter kebabrulle. Blir hungrig nu.
120 centimeter kebabrulle. Blir hungrig nu. - Foto: FACEBOOK / GIPHY

För alla hungriga där ute – här kan du köpa en meter kebabrulle

Vissa är hungrigare än andra. På den här pizzerian har det nu blivit en grej med stora måltider. Vad sägs om en meter lång kebabrulle?


VI känner alla någon som verkar kunna äta hur mycket som helst utan att bli mätt. På pizzerian Lollos i Göteborg tar de vara på hungern kunderna. Under den senaste veckan föddes en "megarulle" som är en sjukt lång kebabrulle. Den största som har tillverkats är 120 centimeter lång.

– När det var kunder som frågade efter lite större kebabrullar var det självklart att vi kunde fixa det, säger Munqit Margouza vid Lollos till Nyheter24.

Efter att ordet kom ut att pizzerian specialiserade sig på större menyer har allt fler efterfrågat den så kallade "megarullen". Och kunderna är inga rookies. De har lyckats få i sig hela grejen vid en sittning.

– Det var en kille som ville ha en lång kebabrulle. När vi gjorde en 75 centimeter lång så ville han ha en ännu större. Då blev den en meter istället, säger Munqit till Nyheter24.

Det verkar komma fler förfrågningar om att super sizea sina menyer. Priset då? Omkring 350 kronor för en meter rulle. Det är det väl värt om man inte kan få nog av det bästa som finns – mat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna trycka en meters rulle?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.