Liam är superglad i sin nya klänning.
1 av 5
Liam är superglad i sin nya klänning. - Foto: Privat
Han önskade sig en sådan klänning som Elsa har i filmen Frost.
2 av 5
Han önskade sig en sådan klänning som Elsa har i filmen Frost. - Foto: Privat
Liam är två år och gillar filmen Frost.
3 av 5
Liam är två år och gillar filmen Frost. - Foto: Privat
Liams mamma Louise Christensen tycker Liam ska få ha det som han gillar, inte nödvändigtvis det som är "flickigt eller pojkigt".
4 av 5
Liams mamma Louise Christensen tycker Liam ska få ha det som han gillar, inte nödvändigtvis det som är "flickigt eller pojkigt". - Foto: Privat
Liam firar jul.
5 av 5
Liam firar jul. - Foto: Privat

Liam, 2, fick sin julönskan uppfylld – en Frost-klänning

Liam visste vad han ville ha i julklapp: en sådan klänning som Elsa har i filmen Frost. Och hans önskning gick i uppfyllelse.


På julen pratas det om barnaögon som tindrar och en speciell klapp fick verkligen tvåårige Liam att tindra.

I julklapp hade han önskat sig en likadan klänning som Elsa i Frost har. Giving People hjälpte Liams mamma Louise Christensen att gör hans önskan till verklighet på julafton.

– Han blev jätteglad, säger Louise till Nyheter24.

Liam tycker om musik och gillar att sjunga och filmen Frost faller honom i smaken, precis som den gör för många andra barn.

Det finns föräldrar som har svårt att acceptera killar i klänningar eller tjejer i sådant som enligt vissa är "killkläder", men inte Liams mamma.


Bildkälla: Privat

– Jag är öppen för att han ska ha vad han vill. Han kanske inte skulle få ha den där klänningen om vi går på stan för då hade han fryst, men om han vill ha klänning på sommaren tror jag inte att jag sagt nej, säger hon.

– Det är taskigt om man vill ha något man inte får använda det.

Louise tycker inte det behöver vara så mycket diskussioner om vilka kläder barn kan ha, hon ser på det på ett enkelt sätt:

– Jag tänker inte så mycket på om vissa anser det vara flickigt eller pojkigt, jag tar det som han tycker är roligt, säger hon.


Bildkälla: Privat

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.