Måndag 26 Jul
Stockholm

Liam, 2, fick sin julönskan uppfylld – en Frost-klänning

Liam är superglad i sin nya klänning.
1 av 5
Liam är superglad i sin nya klänning. Foto: Privat
Han önskade sig en sådan klänning som Elsa har i filmen Frost.
2 av 5
Han önskade sig en sådan klänning som Elsa har i filmen Frost. Foto: Privat
Liam är två år och gillar filmen Frost.
3 av 5
Liam är två år och gillar filmen Frost. Foto: Privat
Liams mamma Louise Christensen tycker Liam ska få ha det som han gillar, inte nödvändigtvis det som är "flickigt eller pojkigt".
4 av 5
Liams mamma Louise Christensen tycker Liam ska få ha det som han gillar, inte nödvändigtvis det som är "flickigt eller pojkigt". Foto: Privat
Liam firar jul.
5 av 5
Liam firar jul. Foto: Privat

Liam visste vad han ville ha i julklapp: en sådan klänning som Elsa har i filmen Frost. Och hans önskning gick i uppfyllelse.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På julen pratas det om barnaögon som tindrar och en speciell klapp fick verkligen tvåårige Liam att tindra.

I julklapp hade han önskat sig en likadan klänning som Elsa i Frost har. Giving People hjälpte Liams mamma Louise Christensen att gör hans önskan till verklighet på julafton.

– Han blev jätteglad, säger Louise till Nyheter24.

Liam tycker om musik och gillar att sjunga och filmen Frost faller honom i smaken, precis som den gör för många andra barn.

Det finns föräldrar som har svårt att acceptera killar i klänningar eller tjejer i sådant som enligt vissa är "killkläder", men inte Liams mamma.


Bildkälla: Privat

– Jag är öppen för att han ska ha vad han vill. Han kanske inte skulle få ha den där klänningen om vi går på stan för då hade han fryst, men om han vill ha klänning på sommaren tror jag inte att jag sagt nej, säger hon.

– Det är taskigt om man vill ha något man inte får använda det.

Louise tycker inte det behöver vara så mycket diskussioner om vilka kläder barn kan ha, hon ser på det på ett enkelt sätt:

– Jag tänker inte så mycket på om vissa anser det vara flickigt eller pojkigt, jag tar det som han tycker är roligt, säger hon.


Bildkälla: Privat

Kommentera
Kopiera länk
Dela