Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu finns det våtservetter för män och deras nedre regioner

- 17/01/2016, 12:29
Svettig? Prova Nadkins.
1 av 3

Svettig? Prova Nadkins.

GIPHY / NADKINS

Våtservetter för pungen.
2 av 3

Våtservetter för pungen.

NADKINS

Eller att göra rent din pungväska med?
3 av 3

Eller att göra rent din pungväska med?

Instagram

Det finns alltså våtservetter för att tvätta pungen med...

Män räds inte längre att bry sig om sitt utseende. "Grooming" är på tapeten med allt från mustaschvax till diverse stylingprodukter. Men nu har vi nog gått ett steg längre – eller lägre.


Bildkälla: Nadkins

Det finns nämligen våtservetter som är gjorda för – ja – att göra rent pungen med. "Nadkins" heter produkten och är designad för att göra rent just manliga könsorgan och särskilt då pungen och testiklarna. För den stressade mannen som behöver känna sig lite renare. "Nads" är ett slangord för testiklar.

Produkten kanske inte skapades som en motsvarighet till kvinnliga motsvarigheten av feminina hygienprodukter. Men innan det fanns Nadkins så fanns det Healthy Hoohoo. I kid you not.

De är i alla fall 100 procent naturella och innehåller fancy ingredienser som aloe vera, E-vitamin och grapefruktessens. Priset då? Ett tiopack kostar förbluffande 13 dollar. Alltså cirka 112 kronor, rapporterar Details.

Make 'em shine, boys!


Bildkälla