Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt du behöver veta om Cake and Cunnilingus Day

- 14/04/2016, 09:00 -

Kanske har ni tidigare hört talas om den så kallade "steak and blowjob day" – dagen då män "ska" få kött och en avsugning. Men idag handlar det bara om tjejer, för idag är det Cake and Cunnilingus Day.

Dagen skapades som en motreaktion mot steak and blowjob day som inträffar den 14 mars. Steak and blowjob day introducerades nämligen av ett par män som tyckte att alla hjärtans dag, som är 14 februari varje år (ja vi börjar ana ett mönster här), enbart var för kvinnor.

Vill sätta den kvinnliga orgasmen på agendan

Men, som många vet, är ju alla hjärtans dag för alla människor oavsett kön. Cake and Cunnilingus Day handlar däremot om att luta sig tillbaka och sätta den kvinnliga orgasmen på agendan, skriver initiativtagarna.

Så glöm blommor och choklad. I dag ska du uppvakta din tjej på ett helt annat sätt – kom hem med en tårta och ha tungan redo så gör du någon glad!

Oralsex kan skydda från cancer

Om det inte är skäl nog att ge njutning kan vi ge dig ett annat: att ge tjejer oralsex kan nämligen via vaginans oxytocin och DHEA skydda dig från cancer och hjärtsjukdomar, skriver Maxim.

MER: Bianca Ingrossos sextips till tjejer: "Gör ni detta får ni lättare orgasm"