Nu kommer Ahlgrens bilar i en helt ny smak

Vi har testat om de nya bilarna är bättre än originalet.


Nu kommer Ahlgrens bilar i en helt ny smak, eller ny modell som de själva kallar det. De nya bilarna kommer börja säljas i butiker från och med vecka 20.

Den nya modellen kallas Ahlgrens bilar Modell A16 och ska ha "samma mjuka kaross som originalet, men med helt nya och spännande smaker".

– Modell A16 står helt enkelt för en ny årsmodell av Ahlgrens bilar 2016, säger Annika Lundgren, marknadschef på Cloetta i ett pressmeddelande.

Vi har testat de nya bilarna, kolla in vad vi tyckte i klippet ovan.

Senast vi testade en ny smak var det Marabou som stod för Oreo filled och innan dess släppte de smaken Daim saltlakrits.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Ny mobiliseringslag undertecknad av Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har skrivit under en delvis kontroversiell ny mobiliseringslag, meddelar regeringen i Kiev.

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Maria Friström, 43, bytte bana och började flippa bostäder för miljonbelopp. I en intervju med Nyheter24 berättar hon om misstagen man ska passa sig för och den enkla renoveringen som kan höja värdet på din bostad.

Årets nya Ikea-möbler för gamers, som du måste blåsa upp själv

Ikea lanserar en möbelkollektion för dataspelare, som ska vara lättare att plocka fram och städa undan – för en gamingcommunity som vuxit upp.

Riksrätt i senaten för Bidens minister

Har USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet "medvetet och systematiskt" underlåtit att hålla gränsen mot Mexiko säker? Republikanerna i representanthuset anser det och skickar därför ett riksrättsåtal till senaten. Men där väntas processen mot Alejandro Mayorkas avslutas illa kvickt.

L: Inför maxtak i skolan

Liberalerna vill införa ett maxtak för klasstorlekar i skolan. Det ska inte vara ett lotteri i skolan som man möts av alltför ofta i dag, säger partiledaren Johan Pehrson.